ΗΠΑ: Ο Τραμπ αρνείται ότι έχει καταγράψει τις συνομιλίες με τον Κόμεϊ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ αρνείται ότι έχει καταγράψει τις συνομιλίες με τον Κόμεϊ

«Δεν το έκανα και δεν έχω καμία από αυτές τις καταγραφές από τις συζητήσεις με τον πρώην διευθυντή του FBI Κόμεϊ», έγραψε χαρακτηριστικά

ΗΠΑ: Ο Τραμπ αρνείται ότι έχει καταγράψει τις συνομιλίες με τον Κόμεϊ
Συνεχίζεται με καθημερινά επεισόδια το σίριαλ της υπόθεσης «Κόμεϊ» στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ
να δηλώνει κάθετα πως δεν έχει καταγράψει τις συνομιλίες του με τον πρώην διευθυντή του FBI, τον οποίο απέλυσε, ενώ νωρίτερα είχε δηλώσει ότι δεν έχει ιδέα αν υπάρχει κάποιο υλικό, αναφέροντας και πάλι τις «ψεύτικες» ειδήσεις και την αναστάτωση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Κλείσιμο
Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος ανέβασε tweets με τα οποία αρνείται ότι διαθέτει καταγεγραμμένες συνομιλίες με τον Τζέιμς Κόμεϊ. «Δεν το έκανα και δεν έχω καμία από αυτές τις καταγραφές από τις συζητήσεις με τον πρώην διευθυντή του FBI Κόμεϊ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πιο αναλυτικά έγραψε: 
«Παρ' όλα τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί ηλεκτρονικών παρακολουθήσεων, υποκλοπών, πτώσης των μασκών και παράνομων διαρροών πληροφοριών, δεν έχω ιδέα για το εάν υπάρχουν "κασέτες" ή καταγραφές των συζητήσεών μου με τον Τζέιμς Κόμεϊ, αλλά δεν έκανα, και δεν έχω, τέτοιες ηχογραφήσεις».

Δείτε τα tweets του Αμερικανού «πλανητάρχη», ο οποίος επιμένει στην τακτική να ασκεί πολιτική μέσω των social media...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης