Μάντσεστερ: «Ξεσκονίζουν» την περιοχή για την μπλε βαλίτσα του βομβιστή

Μάντσεστερ: «Ξεσκονίζουν» την περιοχή για την μπλε βαλίτσα του βομβιστή

«Αστακός» το σπίτι της Αριάνα Γκράντε - Κινδυνεύει η ζωή της;

Μάντσεστερ: «Ξεσκονίζουν» την περιοχή για την μπλε βαλίτσα του βομβιστή
Πού είναι η μπλε βαλίτσα που μετέφερε ο βομβιστής αυτοκτονίας;  Την ημέρα της επίθεσης στο Μάντσεστερ, ο καμικάζι αυτοκτονίας Σαλμάν Αμπέντι μετέφερε μία μπλε βαλίτσα - τρόλεϊ
, όπως έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας.

Μέχρι σήμερα, η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να την εντοπίσει.

Κλείσιμο


 
Οι βρετανικές αρχές έχουν ζητήσει από τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση να επικοινωνήσουν με την αστυνομία και να δώσουν όσες πληροφορίες έχουν στη διάθεσή τους. Η αστυνομία θεωρεί ότι ο Αμπέντι είχε στην κατοχή του αυτήν τη βαλίτσα τις ημέρες που προηγήθηκαν της επίθεσης στο Μάντσεστερ, στις 22 Μαΐου. Αν και η αστυνομία δεν έχει κάποιον λόγο να πιστεύει ότι το περιεχόμενο της βαλίτσας είναι επικίνδυνο, ωστόσο κάλεσε τους πολίτες εάν την εντοπίσουν, να μην την πλησιάσουν, απλά να καλέσουν τις αρχές. 

Κινδυνεύει η Αριάνα Γκράντε; 
   
Τι συμβαίνει με τη Αριάνα Γκράντε; Κινδυνεύει η ζωή της; Για ποιο λόγο δύο αστυνομικά οχήματα έχουν κατασκηνώσει έξω από το σπίτι της της μητέρας της στις ΗΠΑ; 

 
Στην περιοχή Boca Raton στην Φλόριντα είναι παρκαρισμένα νυχθημερόν δύο περιπολικά της αστυνομίας, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild.  H οικογένεια της Γκράντε δεν ζήτησε αστυνομική προστασία. Οι αστυνομικές αρχές όμως έκριναν ότι, μετά την αιματηρή βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ , θα πρέπει να προστατέψουν τη νεαρή σταρ της ποπ. 
 
Στο μεταξύ, ο Λίαμ Γκάλαχερ και η πρώην μπάντα του, "Oasis", θα δώσουν σήμερα συναυλία στο O2 Ritz, στο Μάντσεστερ. Τα έσοδα θα διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης της.
   
"Η συναυλία θα δινόταν ούτως ή άλλως, και όλοι πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε, να κάνουμε τους ανθρώπους να περάσουν ευχάριστα", εξήγησε ο πρώην τραγουδιστής των Oasis που θα διασκεδάσει το κοινό στη γενέτειρά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης