Το μαύρο πέπλο των Μελάνια - Ιβάνκα διχάζει τον Τύπο: Υπερβολικό ή περιττό;

Το μαύρο πέπλο των Μελάνια - Ιβάνκα διχάζει τον Τύπο: Υπερβολικό ή περιττό;

Όπως επιβάλλει το σωστό «dress code», σίγουρα, το πέπλο δεν ήταν απαραίτητο  - Πρόκειται για ιδέα των επικοινωνιολόγων της κυβέρνησης Τραμπ;

Το μαύρο πέπλο των Μελάνια - Ιβάνκα διχάζει τον Τύπο: Υπερβολικό ή περιττό;
Θέλοντας να «κλέψουν» την παράσταση, η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ και η αγαπημένη κόρη του Τραμπ επισκέφθηκαν τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό με το σωστό «dress code».

 
   
Κλείσιμο
Η τρίτη σύζυγος του Τραμπ, Μελάνια και η σύμβουλός του, Ιβάνκα, προσάρμοσαν το ντύσιμό τους στο πρωτόκολλο που επιτάσσει το Βατικανό για τη ενδυμασία των επισκεπτών.  


 
Τα ρούχα πρέπει να είναι σε μαύρο χρώμα, όμως, το πέπλο για τις κυρίες δεν είναι υποχρεωτικό. Κατά συνέπεια, δεν ήταν περίεργο το γεγονός ότι οι δύο κυρίες εμφανίστηκαν μαυροφορεμένες στο Βατικανό.

Το περίεργο ήταν ότι και οι δύο επέλεξαν να φορέσουν το πέπλο. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», το πέπλο μπορεί να ήταν ιδιαίτερα κομψό, δεν ήταν όμως υποχρεωτικό.
 
Μάλλον ήταν ιδέα των επικοινωνιολόγων της κυβέρνησης Τραμπ. 
   
Για παράδειγμα, η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στον Πάπα Φραγκίσκο φορούσε ένα μαύρο κοστούμι χωρίς πέπλο. Ακριβώς όπως και η σταρ του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί, που και αυτή επέλεξε ένα μαύρο ρούχο. 
   
Αυτό που είναι πολύ σημαντικό σε ότι αφορά την ενδυμασία των επισκεπτών στο Βατικανό είναι να μην προκαλούν με το ντύσιμό τους. Δηλαδή, όχι φωτεινά χρώματα και σέξι ρούχα, ενώ οι ώμοι θα πρέπει πάντα να καλύπτονται. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης