Επίθεση στη Συρία: Η εξέταση των θυμάτων «δείχνει» έκθεση στο αέριο σαρίν
Πάνω από 30 άνθρωποι που τραυματίσθηκαν κατά την επίθεση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη περιθάλπονται σε τουρκικά νοσοκομεία
Τα πρώτα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν στα θύματα της επίθεσης που άφησε δεκάδες νεκρούς στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ δείχνουν πιθανή έκθεση στο αέριο σαρίν, ανακοινώθηκε σήμερα από το τουρκικό υπουργείο Υγείας.
Σύμφωνα με το υπουργείο, 31 άνθρωποι που τραυματίσθηκαν κατά την επίθεση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη περιθάλπονται σε τουρκικά νοσοκομεία και τρεις υπέκυψαν μετά τη μεταφορά τους από τη Συρία.
«Με βάση τα αποτελέσματα των τεστ, εντοπίσθηκαν στοιχεία σε ασθενείς που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είχαν εκτεθεί σε μια χημική ουσία (σαρίν)», αναφέρεται στη δήλωση.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.