Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα: Οι διακοπές τελείωσαν, η νέα πραγματικότητα ξεκινά

Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα: Οι διακοπές τελείωσαν, η νέα πραγματικότητα ξεκινά

Οι δυο τους έκαναν ένα μικρό διάλειμμα περνώντας ευχάριστες στιγμές στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους μαζί με τον δισεκατομμυριούχο φίλο τους Richard Branson

Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα: Οι διακοπές τελείωσαν, η νέα πραγματικότητα ξεκινά
Με ένα κόκκινο ελικόπτερο έφτασε το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον. Έπειτα από μερικές μέρες χαλάρωσης και ηρεμίας, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και έγνοιες, η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα επέστρεψαν στην καθημερινότητα και
στο πολυτελές σπίτι στο οποίο θα διαμείνουν μετά τον Λευκό Οίκο.

Οι δυο τους έκαναν ένα μικρό διάλειμμα περνώντας ευχάριστες στιγμές στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους μαζί με τον δισεκατομμυριούχο φίλο τους Richard Branson, ιδιοκτήτη της Virgin.

Κλείσιμο




Η κατοικία στην οποία μένει από την Πέμπτη η οικογένεια Ομπάμα βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα από την επίσημη κατοικία του προέδρου των ΗΠΑ. Εχει εννέα υπνοδωμάτια και συνολικά 760 τετραγωνικά μέτρα.

Αποτιμάται σε 6 εκατομμύρια δολάρια και ανήκει στον Joe Lockhart, πρώην σύμβουλο του Μπιλ Κλίντον. Στοιχίζει 22.000 δολάρια ενοίκιο τον μήνα, αν και είναι άγνωστο αν πληρώνει το ποσό αυτό ο απερχόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης