Να βαφτίσουν τα παιδιά τους ανήμερα των Θεοφανίων επέλεξαν εκατοντάδες γονείς στη Γεωργία (σ.σ. στις 19 Ιανουαρίου καθώς στη Γεωργία είναι παλαιοημερολογίτες).
Η τελετή έγινε στον Καθεδρικό της Αγίας Τριάδας μετά από την ιδέα που είχε ο Πατριάρχης πάσης Γεωργίας Ηλίας Β’.
Ο κ. Ηλίας, σύμφωνα με το Euronews, έχει υποσχεθεί ότι θα βαπτίζει ο ίδιος κάθε τρίτο παιδί μιας οικογένειας, με στόχο να καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα στη χώρα του Καυκάσου.
Ωστόσο επειδή ο αριθμός των παιδιών που συγκεντρώθηκαν ήταν πολύ μεγάλος - συνολικά βαφτίστηκαν 780 παιδιά - ο παρακάτω ιερέας επέλεξε μια «ακροβατική διαδικασία», η οποία όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί σίγουρα δεν άρεσε στα μωράκια.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.