Βίντεο: Drone της Telegraph πάνω από την χιονισμένη Ακρόπολη!
Η εφημερίδα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έχει ως φωτογραφία προφίλ τον χιονισμένο «Ναό του Απόλλωνα» της Αρχαίας Κορίνθου
Τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα «εκμεταλλεύτηκε» η βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph», σπεύδοντας να αποτυπώσει το χιονισμένο τοπίο.
Κλείσιμο
Drone πέταξε επάνω από την Ακρόπολη και απαθανάτισε το λευκό πέπλο πουν έχει σκεπάσει ακόμη και το κέντρο της Αθήνας. Το καταπληκτικό βίντεο απεικονίζει τα χιονισμένα σπίτια, ενώ γίνεται και αναφορά στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που έχουν «γονατίσει» μια ολόκληρη χώρα. Επίσης, σημειώνεται ότι τα σχολεία σε μεγάλο μέρος της χώρας παραμένουν κλειστά και κάνει λόγο ακόμη και για τα προβλήματα στις συγκοινωνίες από την κακοκαιρία.
Η εφημερίδα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook δε, έχει ως φωτογραφία προφίλ τον χιονισμένο «Ναό του Απόλλωνα» της Αρχαίας Κορίνθου.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.