Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι γνωστός για τον ξεχωριστό τρόπο προσέγγισης θεμάτων που κάποτε θεωρούνταν «ταμπού» στο Βατικανό, από την αποδοχή των διαζευγμένων, στη συγγνώμη που ζήτησε από τους ομοφυλόφιλους για τις διακρίσεις που έχουν υποστεί.
Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, λοιπόν, εξέπληξε για μία ακόμα φορά τους πιστούς όταν στη γενική ακρόασή του στο Βατικανό απευθύνθηκε στους νεόνυμφους που βρίσκονταν στην αίθουσα και… κρέμονταν από τα χείλη του χαρακτηρίζοντάς τους «θαρραλέους».
Ο επικεφαλής της Αγίας Έδρας με… παιχνιδιάρικη διάθεση είπε στους νιόπαντρους: «
Εγώ χαρακτηρίζω τους νεόνυμφους θαρραλέους γιατί χρειάζεται θάρρος για να παντρευτείς και να παραμείνεις παντρεμένος όλη τη ζωή σου. Μπράβο σας».
Κλείσιμο
Τα ζευγάρια που επισκέφθηκαν το Βατικανό για να ζητήσουν την ευλογία του Πάπα σίγουρα δεν περίμεναν να ακούσουν τα παραπάνω λόγια, τα οποία κανείς θα μπορούσε να τα ερμηνεύσει και σαν… προτροπή σε διαζύγιο, ειδικά λίγες μόλις ημέρες μετά το γάμο τους.
«Αγαπητοί νεόνυμφοι σας καλώ να παραμείνετε συνεπείς στη δημιουργία της οικογένειάς σας, την αγάπη και την αφοσίωση πέραν κάθε θυσίας. Και να ολοκληρώνετε τις ημέρες σας με ειρήνη ανάμεσά σας
», συνέχισε ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.