Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η ηθοποιός Ντέμπι Ρέινολντς μετά τον θάνατο της κόρης της

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η ηθοποιός Ντέμπι Ρέινολντς μετά τον θάνατο της κόρης της

Η Ρέινολντς, 84, βρισκόταν στο σπίτι του γιού της Τοντ Φίσερ στο Μπέβερλι Χιλς, στην Καλιφόρνια, συζητώντας για την κηδεία της Κέρι Φίσερ, που πέθανε την Τρίτη, ανέφερε ο ιστότοπος TMZ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η ηθοποιός Ντέμπι Ρέινολντς μετά τον θάνατο της κόρης της
Η Ντέμπι Ρέινολντς, γνωστή για τους κύριους ρόλους της σε μιούζικαλ και κωμωδίες του Χόλιγουντ των δεκαετιών του '50 και '60 - μεταξύ των και η ταινία "Singin' in the Rain" - μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο χθες, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, μια μέρα μετά το θάνατο της κόρης της, επίσης ηθοποιού, Κέρι Φίσερ.

Η Ρέινολντς, 84, βρισκόταν στο σπίτι του γιού της Τοντ Φίσερ στο Μπέβερλι Χιλς, στην Καλιφόρνια, συζητώντας για την κηδεία της Φίσερ, που πέθανε την Τρίτη, ανέφερε ο ιστότοπος TMZ. Κάποιος στην οικία κάλεσε ασθενοφόρο λίγο μετά τις 1:00 μ.μ. τοπικής ώρας (11:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας).

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον ιστότοπο της τηλεοπτικής εκπομπής E! News, η Ρέινολντς μεταφέρθηκε σε μέτρια έως σοβαρή κατάσταση, ενώ το TMZ ανέφερε ότι πιθανώς να υπέστη εγκεφαλικό.

Το περιοδικό People ανέφερε ότι η πυροσβεστική του Λος Άντζελες απάντησε σε κλήση για ιατρική βοήθεια από τη διεύθυνση της οικίας του Τοντ Φίσερ και μετέφερε μια γυναίκα σε μέτρια έως σοβαρή κατάσταση στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai. Το νοσοκομείο αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την εισαγωγή της Ρέινολντς εκεί, ενώ αντιπρόσωποι της ηθοποιού δεν απάντησαν σε τηλεφωνήματα δημοσιογράφων.

Η κόρη της Κέρι Φίσερ πέθανε στην ηλικία των 60 ετών την Τρίτη μετά από επιπλοκές από καρδιακή προσβολή που υπέστη την Παρασκευή.

Η Ρέινολντς, η οποία είχε προβλήματα υγείας φέτος, ήταν μια από τις ηθοποιούς με την πιό μακροχρόνια καριέρα στο Χόλιγουντ και μια από τις πιό δημοφιλείς, και είχε προταθεί για Όσκαρ για τον κύριο ρόλο του μιούζικαλ "The Unsinkable Molly Brown", ταινίας του 1964.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης