Εντυπωσιακά δέντρα, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, βουτιές σε παγωμένα νερά και εορταστικές εκδηλώσεις παντού
Τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με λαμπρότητα σε όλο τον κόσμο με τραγούδια και έθιμα που διαφέρουν ανά χώρα.
Σε κάποια μέρη του κόσμου γιόρτασαν με πυροτεχνήματα, αλλού μαζεύτηκαν στο κέντρο της πόλης, στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που ήταν πλημμυρισμένο με φαντασμαγορικά φώτα, ενώ αλλού έκαναν βουτιές στα παγωμένα νερά.
Κλείσιμο
Έτσι, λοιπόν, σήμερα οι χριστιανοί εύχονται «Καλά Χριστούγεννα», «Joyeux Noël», «Merry Christmas», «Feliz Navidad», «Buon Natale», με εκατομμύρια παιδιών να περιμένουν πώς και πώς για τα δώρα και τα λαχταριστά γλυκά των ημερών.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.