Αμερικανικές Εκλογές 2016: Δεν ψήφισε τον Τραμπ ο Τζορτζ Μπους - Επέλεξε το λευκό

Αμερικανικές Εκλογές 2016: Δεν ψήφισε τον Τραμπ ο Τζορτζ Μπους - Επέλεξε το λευκό

«Όχι» στον ρεπουμπλικάνο υποψήφιο είπε στην κάλπη ο ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος

Αμερικανικές Εκλογές 2016: Δεν ψήφισε τον Τραμπ ο Τζορτζ Μπους - Επέλεξε το λευκό
Λευκό επέλεξαν να ψηφίσουν ο ρεπουμπλικάνος, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους και η σύζυγός του Λόρα, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η επιλογή του μάλλον ευνοεί την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, αφού δείχνει ότι ο μεγιστάνας δεν έπεισε τον πρώην πρόεδρο που εξελέγη με το δικό του κόμμα.

Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, όταν ερωτήθηκε πώς ένιωσε που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, δεν ψήφισε υπέρ του στις κρίσιμες αμερικανικές εκλογές.

«
Κλείσιμο
Είναι λυπηρό», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού WRKO ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος σχολιάζοντας την απόφαση του Μπους και της συζύγου του, Λόρα, να ψηφίσουν λευκό.

«Πιστεύω ότι είναι λυπηρό. Πιστεύω ότι είναι λυπηρό, ξέρετε. Όταν βλέπω τον Τζορτζ Μπους να το κάνει αυτό και κοιτάξτε ήταν πολύ κρίσιμο που μας έβαλε στο Ιράκ, το οποίο ήταν προφανώς μία φρικτή απόφαση, και με τον τρόπο που μας έβγαλε ο Ομπάμα ήταν φρικτό επίσης. Δεν πιστεύω ότι έχει οποιαδήποτε επίπτωση, ειλικρινά. Πιστεύω ότι δεν έχει καμία επίπτωση», είπε ο Τραμπ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης