Αμερικανικές εκλογές 2016: Δείτε ποιοι προεξοφλούν νίκη της Χίλαρι

Αμερικανικές εκλογές 2016: Δείτε ποιοι προεξοφλούν νίκη της Χίλαρι

Exit poll του MSNBC: Το 70% των μαύρων ψηφοφόρων επιλέγουν Κλίντον - Τα πρώτα προγνωστικά των LA Times «βλέπουν» επικράτηση της Δημοκρατικής υποψήφιας με 352 εκλέκτορες έναντι 186 του Τραμπ

Αμερικανικές εκλογές 2016: Δείτε ποιοι προεξοφλούν νίκη της Χίλαρι
Το protothema.gr θα σας ενημερώνει συνεχώς και σε όλη τη διάρκεια της νύχτας με PUSH NOTIFICATIONS, για τις εξελίξεις σε σχέση με τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να ενοχληθείτε, παρακαλούμε να χαμηλώσετε την ένταση στο κινητό σας τηλέφωνο.

Νίκη της υποψήφιας των Δημοκρατικών με 352 εκλέκτορες έναντι των 186 εκλεκτόρων που προβλέπεται να συγκεντρώσει ο
Ντόναλντ Τραμπ «προεξοφλούν» οι LA Times, με βάση τον ενημερωμένο χάρτη των προβλέψεών τους.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του αμερικανικού ιστότοπου, η τελευταία αυτή πρόβεψη βασίζεται σε δημοσκοπήσεις των τελευταίων μηνών, στο ιστορικό ψήφου των κρίσιμων πολιτειών και σε αναφορές από συνεργάτες των LA Times που βρίσκονται στα εκλογικά κέντρα για να «πιάσουν» τον παλμό των εκλογών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ στον τελευταίο χάρτη υπήρχαν πέντε «αμφιταλαντευόμενες» πολιτείες, με βάση τα ενημερωμένα στοιχεία των LA Times τρεις από αυτές, η Βόρεια Καρολίνα, το Οχάιο και η Αριζόνα, αναμένεται να ψηφίσουν τελικά την
Κλείσιμο
Χίλαρι Κλίντον. Η Άιοβα γέρνει προς την πλευρά του Τραμπ, το ίδιο και η Γιούτα, με βάση τις εκτιμήσεις της αμερικανικής εφημερίδας.




«Νίκη» της Κλίντον βλέπουν και οι εκτιμήσεις των Hill Times, βάσει των οποίων η Χίλαρι Κλίντον αναμένεται να συγκεντρώσει 340 εκλέκτορες έναντι των 198 του αντιπάλου της.




Ουρές έξω από τα εκλογικά τμήματα

Ουρές έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί (ώρα ΗΠΑ) έξω από τα εκλογικά κέντρα της Βιρτζίνια, της Σάρλοτ στη Βόρεια Καρολίνα αλλά και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ για τις αμερικανικές εκλογές 2016.



Στα social media ανεβαίνουν συνεχώς φωτογραφίες που δείχνουν το έντονο ενδιαφέρον των Αμερικανών για τις εκλογές, με τους ψηφοφόρους να σχηματίζουν ουρές έξω από τα εκλογικά κέντρα πριν καλά - καλά ανοίξουν.  

Το ποσοστό συμμετοχής των Ισπανόφωνων και των Αφροαμερικανικών θα κρίνει, σε σημαντικό βαθμό, το εκλογικό αποτέλεσμα, όπως επισημαίνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.  

Οι Ισπανόφωνοι, ένα ταχέως αυξανόμενο τμήμα του εκλογικού σώματος στις ΗΠΑ με αυξανόμενη επιρροή σε «αμφίρροπες» πολιτείες όπως η Φλόριντα και η Νεβάδα, τείνουν να ψηφίζουν Δημοκρατικούς και προτιμούν με μεγάλα ποσοστά την Κλίντον έναντι του Τραμπ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, εννιά στους δέκα μαύρους υποστηρίζουν την πρώην "Πρώτη Κυρία" των ΗΠΑ. Ωστόσο, ελάχιστοι μαύροι δηλώνουν ότι η υποψηφιότητα της Κλίντον τους ενθουσιάζει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης