Η πρώην Μις Φινλανδία καταγγέλλει τον Τραμπ: «Μου χούφτωσε τα οπίσθια»

Η πρώην Μις Φινλανδία καταγγέλλει τον Τραμπ: «Μου χούφτωσε τα οπίσθια»

«Ο Τραμπ στεκόταν δίπλα μου και ξαφνικά μου χούφτωσε τα οπίσθια. Δεν νομίζω ότι το είδε κανείς, αλλά εγώ ταράχτηκα και σκέφτηκα: ''τι γίνεται από εδώ και πέρα";» αποκάλυψε η πρώην Μις Φινλανδία

Η πρώην Μις Φινλανδία καταγγέλλει τον Τραμπ: «Μου χούφτωσε τα οπίσθια»
Μια ακόμα γυναίκα που υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από τον υποψήφιο για την αμερικανική προεδρία, Ντόναλντ Τραμπ προστίθεται στη ήδη μακρά λίστα.

Πρόκειται για την 30χρονη σήμερα Νίνι Λάκσονεν, πρώην Μις Φινλανδία η οποία μιλώντας  στην Φινλανδική εφημερίδα Ιλτα- Σάνοματ, αποκάλυψε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ την παρενόχλησε σεξουαλικά  στα παρασκήνια της δημοφιλούς εκπομπής του Ντέιβιντ Λέτερμαν στις 26 Ιουλίου του 2006 λίγο πριν την διεξαγωγή του διαγωνισμού Μις Υφήλιος που χρηματοδοτούσε ο ίδιος Ρεπουμπλικανός υποψήφιος.

Μάλιστα, επισήμανε πως το μακρύ χέρι του Ντόναλντ Τραμπ είχε φτάσει μέχρι τα οπίσθια της. 

Κλείσιμο
«Είχαμε φωτογραφηθεί έξω απ' το κτίριο πριν την εκπομπή. Ο Τραμπ στεκόταν δίπλα μου και ξαφνικά μου χούφτωσε τα οπίσθια. Δεν νομίζω ότι το είδε κανείς, αλλά εγώ ταράχτηκα και σκέφτηκα: ''τι γίνεται από εδώ και πέρα";»

«Κάποιος μου είπε ότι άρεσα στον Τραμπ, επειδή έμοιαζα με τη Μελάνια, όταν ήταν νεότερη. Αηδίασα μ' αυτό που άκουσα» πρόσθεσε η Λάκσονεν.


Αν και το πρακτορείο Reuters προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την πρώην Μις Φινλανδία, τελικά δεν το κατάφερε. 

Η πρώην «βασίλισσα της ομορφιάς» είναι η 12η γυναίκα που βγαίνει ανοικτά δύο εβδομάδες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση- και καταγγέλλει για σεξουαλική επίθεση τον Ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης