Τραμπ: Πρόσβαλα γυναίκες στο παρελθόν αλλά το έκανα για... να διασκεδάσω τον κόσμο

Τραμπ: Πρόσβαλα γυναίκες στο παρελθόν αλλά το έκανα για... να διασκεδάσω τον κόσμο

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος έχει χρησιμοποιήσει σωβινιστικούς χαρακτηρισμούς για διάφορες διάσημες γυναίκες, μεταξύ των οποίων η Μέγκιν Κέλι, η Κάρλι Φιορίνα και η Ρόζι Ο Ντόνελ

Τραμπ: Πρόσβαλα γυναίκες στο παρελθόν αλλά το έκανα για... να διασκεδάσω τον κόσμο
Όλα τα προσβλητικά σχόλια που έχει διατυπώσει δημοσίως ο Ντόναλντ Τραμπ
εις βάρος διάσημων και μη γυναικών την τελευταία δεκαετία ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του να διασκεδάσει το κοινό, παίζοντας τον ρόλο του «σκληρού αφεντικού» που ενσάρκωνε επί 14 σεζόν στο ριάλιτι σόου Apprentice.

Κλείσιμο
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, προσπαθώντας προφανώς να περιορίσει τη ζημιά που έχουν κάνει τα σωβινιστικά του σχόλια στα ποσοστά του στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Τζιμ Σνάιντερ εάν αντιλαμβάνεται την ανησυχία των γονιών που έχουν μικρές κόρες και έχουν ακούσει τον δισεκατομμυριούχο να μιλά υποτιμητικά για τις γυναίκες, κοροϊδεύοντας την εξωτερική τους εμφάνιση. «Δεν πιστεύετε ότι αυτά τα σχόλιά σας μπορεί να προκαλούν αρνητικά συναισθήματα σε έφηβα κορίτσια που δέχονται από παντού πίεση να μοιάσουν με μοντέλα;»
ρώτησε ο Σναίντερ τον Τραμπ για να λάβει την ακόλουθη - διόλου πειστική- απάντηση: «Φυσικά και το πιστεύω. Όμως πολλά από αυτά τα σχόλια έγιναν για λόγους ψυχαγωγίας. Συμμετείχα στο Apprentice πολύ πριν σκεφτώ καν την πιθανότητα να θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος. Έτσι είπα πολλά από αυτά τα πράγματα για να διασκεδάσω το κοινό».

Αφού διαβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τους Αμερικανούς ότι «σέβεται βαθιά τις γυναίκες» (μια δήλωση που έχει κάνει επανειλημμένα αλλά που πλέον δεν πείθει κανέναν) ο Τραμπ ρωτήθηκε αν θα προσπαθήσει να περιορίσει αυτά τα προσβλητικά σχόλια για τον τελευταίο μήνα της υποψηφιότητάς του. 

«Δεν θα χρειαστεί καν να προσπαθήσω, θα είναι πανεύκολο», είπε ο Αμερικανός μεγιστάνας, ο οποίος φαίνεται πως δεν γνωρίζει καλά τον εαυτό του και το... ασυγκράτητο στόμα του.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης