Η... σέξι εκδοχή της Χίλαρι προκαλεί στη Μελβούρνη

Η... σέξι εκδοχή της Χίλαρι προκαλεί στη Μελβούρνη

Γράφιτι με εμφάνιση τύπου... Καρντάσιαν - Έντονες αντιδράσεις από τους πολίτες και το Δημοτικό Συμβούλιο

Η... σέξι εκδοχή της Χίλαρι προκαλεί στη Μελβούρνη
Γκράφιτι της Χίλαρι με σέξι μαγιό και το μισό στήθος... εκτεθειμένο, έχει προκαλέσει σάλο σε προάστιο της Μελβούρνης, καθώς πολλοί δημότες θεωρούν την επιλογή του καλλιτέχνη τουλάχιστον προκλητική, καθώς απεικονίζει την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος σαν την.

Ο δημιουργός του «έργου», όμως, δεν πτοείται και όπως δήλωσε μετά τη Χίλαρι, σειρά έχουν ο Ντόναλντ Τραμπ και η Κιμ Καρντάσιαν.

Το ολόσωμο μαγιό της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας με την αστερόεσσα και τη Χίλαρι να ποζάρει χαμογελαστή, όλο νάζι και με έντονο κραγιόν στα χείλη φαίνεται ότι ενέπνευσε τον Αυστραλό καλλιτέχνη "Λούσουξ".  

Το έργο κοσμεί έναν τοίχο μιας μικρής επιχείρησης στο προάστιο της Μελβούρνης "Footscray" και σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Αυστραλίας, το δημοτικό συμβούλιο της πόλης ζήτησε από την επιχείρηση να το "ξηλώσουν" άμεσα.  

«Πιστεύουμε ότι το γκράφιτι είναι προσβλητικό γιατί απεικονίζει μια μισόγυμνη γυναίκα και όχι την αξιοσέβαστη Χίλαρι Κλίντον», σύμφωνα με τον επικεφαλής του δημοτικού συμβουλίου, Στίβεν Γουόλ. Ο ίδιος τόνισε ότι το δημοτικό  συμβούλιο της πόλης "Footscray" θα ζητήσει από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου να το αποσύρει εντός δέκα ημερών.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης