Τουλάχιστον 42 στρατιωτικά ελικόπτερα εξαφανίστηκαν στην Τουρκία κατά τη διάρκεια του αποτυχημένου πραξικοπήματος το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, γεγονός που φαίνεται να αποτελεί έναν νέο και μεγάλο «πονοκέφαλο» για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με το CNN Turk, η εξαφάνιση των ελικοπτέρων κατά τη διάρκεια του αποτυχημένου πραξικοπήματος προκαλεί ανησυχία στην Τουρκία και ίσως αποτελεί απόδειξη ότι ετοιμάζεται άλλη μια απόπειρα κατάληψης της εξουσίας στην χώρα.
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι οι πραξικοπηματίες της 15ης Ιουλίου είχαν υπό τον έλεγχο τους έξι F-16. Τα αεροσκάφη απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση στο Ντιγιαρμπακίρ, πέταξαν πάνω από την Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα, και τελικά προσγειώθηκαν στην αεροπορική βάση της επαρχίας Μαλάτια.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.