Λίγη ώρα μετά τη φονική επίθεση που σημειώθηκε στη Νίκαια με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες ανθρώπων που γιόρταζαν για την 14η Ιουλίου, οι λογαριασμοί συμπαθούντων του Ισλαμικού Κράτους στο Twitter κατακλύστηκαν από απειλές κατά της Γερμανίας.
Παρότι δεν υπάρχει επίσημη ανάληψη ευθύνης από το Ισλαμικό Κράτος, οι τζιχαντιστές ανήρτησαν εικόνες που απεικονίζουν το Βερολίνο, απειλώντας για νέες επιθέσεις.
«
Σε λίγο το Βερολίνο», αναφέρει μία από τις αναρτήσεις, ενώ σε δεύτερη αναγράφεται: «Μα τον Αλλάχ εσείς και οι 70 χώρες της συμμαχίας που μάχεστε κατά του Ισλαμικού Κράτους δε θα ζήσετε ποτέ σε ειρήνη μετά το σημερινό
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.