Ο Μάικλ Τζάκσον είχε ντουλάπα του σεξ

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε ντουλάπα του σεξ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον βασιλιά της ποπ -Είχε φτιάξει το τέλειο παιδικό δωμάτιο για να δελεάζει μικρά παιδιά

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε ντουλάπα του σεξ
Οι αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον είναι καταιγιστικές και σοκαριστικές. Το τελευταίο νέο στοιχείο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι ένα βίντεο που δείχνει την επιδρομή αστυνομικών από το τμήμα της Σάντα Μπάρμπαρα στο ράντζο του στη Neverland.

Στο βίντεο που είναι τραβηγμένο το 2003 οι αστυνομικοί ερευνούν πιθαμή προς πιθαμή το ράντσο. Από το χώρο ψυχαγωγίας μέχρι την κρεβατοκάμαρά του και την ντουλάπα του σεξ όπου ο τραγουδιστής κρατούσε καλά φυλαγμένα τα αρρωστημένα μυστικά του. Η ντουλάπα ήταν κρυμμένη στο βάθος της κρεβατοκάμαράς του και ήταν σφαλισμένη με τρεις κλειδαριές. 

Πορνογραφικό υλικό, φωτογραφίες με παιδικά βασανιστήρια, κούκλες του σεξ και πολλά άλλα σαδομαζοχιστικά βρέθηκαν στην ντουλάπα του Τζάκσον. Ο τραγουδιστής για να προσελκύσει και να δελεάσει τα μικρά παιδιά είχε φτιάξει ένα τεράστιο χώρο με παιχνίδια, αμέτρητες κούκλες, ζωάκια, ήρωες όπως τον Σούπεμαν και την Λάρα Κροφτ καθώς και πολλά παιδικά βιβλία.

Κλείσιμο
Ανάμεσα στο χάος διακρίνεται επίσης και ένα αυτόγραφο του Macaulay Culkin με την αφιέρωση «Μην με αφήσεις μόνο στο σπίτι».


Το αυτόγραφο του Macaulay Culkin με την αφιέρωση «Μην με αφήσεις μόνο στο σπίτι»


Δεκάδες βιβλία από τα οποία τα περισσότερα περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας


Ιδανικός χώρος για παιδιά. Αυτοκινητάκια και παιχνίδια της Disney. Ποιο παιδί δεν θα μαγευόταν από το θέαμα


Ο Μάικλ Τζάκσον είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι ασέλγησε στον 13χρονο Gavin Arvizo,  οποίος επέζησε από τον καρκίνο


Τουλάχιστον επτά συλλογές με φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν γυμνά αγόρια στην εφηβεία ή ακόμα και μικρότερα καθώς και γυμνές γυναίκες ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Σάντα Μπάρμπαρα


Ενας τεράστιος σούπερμαν δέσποζε στην ντουλάπα του σεξ του τραγουδιστή


Αμέτρητες κούκλες είχε ο Τζάκσον στο δωμάτιο


Και μια τεράστια κούκλα της Λάρα Κροφτ βρέθηκε στο δωμάτιο


Με παιχνίδια και παιδικά βιβλία δελέαζε τα θύματά του


Ενας τεράστιος θρόνος για τον βασιλιά της ποπ


Ανάμεσα στα ρούχα του είχε κρυμμένα τα αρρωστημένα μυστικά του


Το κρεβάτι μέσα στην ντουλάπα του σεξ ήταν καλυμμένο με μαξιλάρια του Πίτερ Παν


«Στη συλλογή του βρέθηκαν φωτογραφίες με παιδικά βασανιστήρια», λέει αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες


Κούκλες στα κοριτσάκια έδινε ο Μάικλ Τζάκσον


Το ράντζο της Neverland έκρυβε ένοχα και αρρωστημένα μυστικά

Οι κατηγορίες και οι συμβιβασμοί των εκατομμυρίων δολαρίων

Σύμφωνα με το Radaronline που πρώτο έφερε στο φως το θέμα στο ράντσο του τραγουδιστή βρέθηκαν, μόνο στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο, επτά συλλογές με φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν γυμνά αγόρια στην εφηβεία ή ακόμα και μικρότερα καθώς και γυμνές γυναίκες. Με αυτές τις συλλογές πιστεύεται ότι ο Τζάκσον προσπαθούσε να παρασύρει και να κακοποιήσει σεξουαλικά τα θύματά του.

Εντύπωση προκαλεί μια συλλογή με τίτλο: «Nude photos of teenage boys from late 1800s» στην οποία εμφανίζονται γυμνά αγόρια στα τέλη του 1.800! 

Ο τραγουδιστής είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση εναντίον του 13χρονου Gavin Arvizo, ο οποίος εκείνη την περίοδο πάλευε με τον καρκίνο και τελικά επέζησε. Ο Τζάκσον αθωώθηκε το 2005 για 7 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και 2 κατηγορίες παροχής αλκοόλ σε ανήλικο. 

Παρόμοιες κατηγορίες εξαπέλυσε εναντίον του «βασιλιά της ποπ» και ο επίσης 13χρονος Jordan Chandler, που είχε κατηγορήσει τον Michael Jackson ότι τον παρενόχλησε. Δεν είχαν απαγγελθεί ποτέ τότε κατηγορίες εναντίον του, όταν οι αρχές ανακάλυψαν πως ο πατέρας του προσπαθούσε να αποσπάσει χρήματα από τον τραγουδιστή και η μητέρα του ισχυριζόταν πως ο Michael Jackson δεν άγγιξε ποτέ τον γιο της. 

Ομως, το ανήλικο αγόρι μπορούσε να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τους γλουτούς του Michael Jackson και κάποια διακριτικά χαρακτηριστικά που είχε στα γεννητικά του όργανα. Η οικογένεια του Chandler συμβιβάστηκε με 22 εκατομμύρια δολάρια και η υπόθεση δεν έφτασε ποτέ στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Σίγουρος για την ενοχή του ο βοηθός εισαγγελέα

Ο βοηθός εισαγγελέα Ron Zonen στην Σάντα Μπάρμπαρα, που συμμετείχε στην σχετική έρευνα δήλωσε: «Ο Michael Jackson παραδέχτηκε ότι έπαιρνε παιδιά μαζί του στο κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε εντοπίσει 5 διαφορετικά αγόρια που όλα έκαναν καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι ο Michael Jackson ήταν ένοχος για παιδική κακοποίηση».

Η ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος της Σάντα Μπάρμπαρα
Στην έκθεση  που εξέδωσε το αστυνομικό τμήμα της Σάντα Μπάρμπαρα που διεξήγαγε την έρευνά στο σπίτι του Jackson, το 2003, γίνεται σαφές ότι η διαρροή των ντοκουμέντων που αποδεικνύουν την αρρωστημένη δράση του τραγουδιστή, δεν έγινε από το γραφείο του σερίφη.

Ωστόσο, αναφέρεται ότι τα έγγραφα και οι φωτογραφίες που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση, κυκλοφόρησαν από το γραφέιο του σερίφη στην εισαγγελία και στους συνηγόρους υπεράσπισης.

«Ορισμένα από τα έγγραφα εμφανίζονται ως αντίγραφα των εκθέσεων που είχαν συνταχθεί από το προσωπικό γραφείο του Σερίφη, καθώς επίσης και αποδεικτικές φωτογραφίες που ελήφθησαν από το προσωπικό γραφείο του σερίφη, διανθίζονται με κείμενα που εμφανίζονται να έχουν αποκτηθεί από το διαδίκτυο ή από άγνωστες πηγές. Το γραφείο του σερίφη δεν κυκλοφόρησε οποιοδήποτε από τα έγγραφα ή / τις φωτογραφίες στα Μέσα ενημέρωσης. Το γραφείο του σερίφη έχει κυκλοφορήσει όλες τις εκθέσεις και τις φωτογραφίες ως μέρος της απαιτούμενης διαδικασίας της έρευνας, στην εισαγγελία και στους συνηγόρους υπεράσπισης.

Τα ντοκουμέντα που φέρουν τον τίτλο «Τμήμα του σερίφη» και περιλαμβάνουν στοιχεία της υπόθεσης , φαίνονται να προέρχονται από το γραφείο του σερίφη. Οι φωτογραφίες που είναι διάσπαρτες φαίνονται ως αποδεικτικά στοιχεία που ελήφθησαν από τους ερευνητές του σερίφη και κάποιες άλλες, είναι εμφανές ότι έχουν ανασυρθεί από το διαδίκτυο»
, αναφέρει η ανακοίνωση.

Δείτε βίντεο: Μάικλ Τζάκσον: Έκρυβε τα ένοχα μυστικά του στην ντουλάπα 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης