Νεκρή η τραγουδίστρια του Voice που πυροβόλησαν ενώ υπέγραφε αυτόγραφα

Νεκρή η τραγουδίστρια του Voice που πυροβόλησαν ενώ υπέγραφε αυτόγραφα

Ενας άντρας την πυροβόλησε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Νεκρή η τραγουδίστρια του Voice που πυροβόλησαν ενώ υπέγραφε αυτόγραφα
Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση ότι η τραγουδίστρια Christina Grimmie που έγινε γνωστή από το σόου "The Voice" του NBC έπεσε θύμα πυροβολισμού την ώρα που υπέγραφε αυτόγραφα. Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η Grimmie που μεταφέθηκε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά τραύματα, τελικά κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και θαυμαστές.



Κλείσιμο
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Grimmie μετά από συναυλία που έδωσε στο Ορλάντο της Φλόριντα άρχισε να υπογράφει αυτόγραφα στους θαυμαστές της. Τότε ήταν που εμφανίστηκε ένας άντρας με δύο πιστόλια και την πυροβόλησε. Ο αδερφός της ήταν κοντά και αντιμετώπισε τον δράστη πριν προλάβει να της δώσει την χαριστική βολή. Ο άγνωστος άντρας τότε έστρεψε το όπλο κατά του εαυτού του και αυτοκτόνησε.



Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έδωσε μάχη για τη ζωή της αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Η Grimmie είχε τερματίσει τρίτη στην έκτη σεζόν του "The Voice". Είχε γίνει γνωστή από το YouTube, καθώς το κανάλι της έχει πάνω από 3 εκατομμύρια followers.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης