Η λαιμαργία... έκανε πορτοκαλί το γλάρο!

Η λαιμαργία... έκανε πορτοκαλί το γλάρο!

Στην προσπάθειά του να αρπάξει ένα κομμάτι κρέας, έπεσε μέσα σε δεξαμενή με πικάντικη σάλτσα για κοτόπουλο

Η λαιμαργία... έκανε πορτοκαλί το γλάρο!
Υπάρχει γλάρος χρώματος πορτοκαλί; Μην βιαστείτε να απαντήσετε αρνητικά, διότι υπάρχει και δη στην Ουαλία! Ωστόσο, δεν φρόντισε γι' αυτό η μητέρα φύση, αλλά η... λαιμαργία του θαλασσοπουλιού, το οποίο θέλησε να αρπάξει ένα κομμάτι κρέας και αντί γι' αυτό... άλλαξε χρώμα!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος γλάρος από την Ουαλία εντόπισε σε ένα κοντέινερ... φαγητό. Η λαιμαργία του τον οδήγησε σε... τυφλή επίθεση, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα σε μία δεξαμενή με... πικάντικη σάλτσα για κοτόπουλα, καθώς το κοντέινερ βρισκόταν στις εγκαταστάσεις μίας εταιρείας επεξεργασίας τροφίμων.

Η πτώση του γλάρου έγινε αντιληπτή από τους εργαζόμενους στο κτίριο, οι οποίοι τον έβγαλαν μέσα από τη δεξαμενή και κάλεσαν τους εθελοντές του Νοσοκομείου Άγριας Ζωής που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή. Το προσωπικό του κέντρου ξέπλυνε το γλάρο, ο οποίο είχε βαφτεί εξ ολοκλήρου πορτοκαλής, αλλά δεν κατάφεραν να αποβάλουν από πάνω του τη μυρωδιά του κάρυ που είχε μπόλικο η πικάντικη σάλτσα. 

«Πραγματικά ξαφνιαστήκαμε όλοι εδώ, καθώς δεν είχαμε αντιμετωπίσει ποτέ ξανά στο παρελθόν κάτι ανάλογο. Αυτό που μας σόκαρε περισσότερο ήταν η εντονότατη μυρωδιά. Τον ξεπλύναμε ξανά και ξανά, έως ότου έγινε και πάλι άσπρος, αλλά η μυρωδιά δεν έφυγε», δήλωσε μία από τις νοσοκόμες του κέντρου Άγριας Ζωής.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης