Βίντεο: Ανάπηρος πατέρας συνοδεύει όρθιος την κόρη του στον γάμο της

Βίντεο: Ανάπηρος πατέρας συνοδεύει όρθιος την κόρη του στον γάμο της

Ο 58χρονος άντρας είχε μείνει καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα μετά την μάχη που έδωσε το 2012 με τον καρκίνο

Βίντεο: Ανάπηρος πατέρας συνοδεύει όρθιος την κόρη του στον γάμο της
Ο Βρετανός Κρις Πάλμερ από το 2012, που διαγνώσθηκε με καρκίνο, έμεινε ανάπηρος ενώ οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι δεν θα περπατήσει ποτέ ξανά. Ο 58χρονος άντρας και πατέρας της 28χρονης Χέδερ είχε πάντα ένα όνειρο, να συνοδεύσει την κόρη του νύφη στην εκκλησία.

Αυτόν τον μήνα έφθασε η «μεγάλη μέρα» καθώς η Χέδερ παντρευόταν με τον σύντροφό της, στο Ντέρμπι στην κεντρική Αγγλία. Η νεαρή κοπέλα, που εργάζεται στην Rolls Royce, ήθελε να βοηθήσει τον πατέρα της να πραγματοποιήσει το όνειρό του και ζήτησε την βοήθεια της εταιρείας Rex Bionics που κατασκευάζει βιονικές στολές.



Το προσωπικό της εταιρείας έδωσε δωρεάν την αξίας 90.000 λιρών (117.000 ευρώ) βιονική στολή στον 58χρονο άντρα και, όπως δήλωσε η κόρη του, το προσωπικό τον εκπαίδευσε πώς να χρησιμοποιήσει την στολή που ακούει στο όνομα Rex.
Κλείσιμο

Στον γάμο της 28χρονης κόρης του ο ανάπηρος άντρας κατόρθωσε αυτό που πάντα ονειρευόταν, συνόδευσε όρθιος και υπερήφανος την Χέδερ στην εκκλησία και την παρέδωσε στον 28χρονο γαμπρό.



«Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι ο μπαμπάς μου μπόρεσε να με συνοδεύσει στην εκκλησία, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται στην θέση του πατέρα μου και δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει αυτό (η βιονική στολή) και θέλω να ξέρουν ότι μπορούν να κάνουν πράγματα που νόμιζαν ότι είναι αδύνατα γι' αυτούς»
, δήλωσε ενθουσιασμένη για τον πατέρα της η 28χρονη Χέδερ Πάλμερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης