Σκύλος κατασπάραξε πατέρα μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Σκύλος κατασπάραξε πατέρα μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Ο σκύλος του επιτέθηκε με τέτοια μανία που του έκοψε την καρωτίδα. Ο άνδρας πέθανε από καρδιακή προσβολή που προκλήθηκε από την ακατάσχετη αιμορραγία

Σκύλος κατασπάραξε πατέρα μπροστά στα μάτια των παιδιών του
Πατέρας τριών παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον κατασπάραξε ο σκύλος της οικογένειας. Οι δύο κόρες του άτυχου Stephen Hodgson προσπάθησαν μάταια να σώσουν τον πατέρα τους από το στόμα του σκύλου που έκανε σαν λυσσασμένος. 

Η 19χρονη Jade Hodgson και η 16χρονη Carla είδαν τον πατέρας τους να ξεψυχά μπροστά στα μάτια τους. Ο σκύλος του επιτέθηκε με τέτοια μανία που του έκοψε την καρωτίδα. Ο άνδρας πέθανε από καρδιακή προσβολή που προκλήθηκε από την ακατάσχετη αιμορραγία. 

Κλείσιμο


Το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν ο Stephen και οι κόρες του παρακολουθούσαν Prison Break στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους την περασμένη Κυριακή. 

Οπως είπε η Carla το κακό ξεκίνησε όταν ο πατέρας της άρχισε να παίζει με το τρίχρονο σκυλί τον Buster. «Ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει. Ξαφνικά επιτέθηκε στον πατέρα μας. Προσπαθήσαμε να τον απομακρύνουμε. Του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στο λαιμό. Αιμορραγούσε και δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα. Το σκυλί ήταν τόσο δυνατό».



Η οικογένεια εκτός από τον Buster έχει άλλα τρία σκυλιά. Το εν λόγω σκυλί το είχε αποκτήσει πριν από ένα χρόνο από κάποιον που το κακοποιούσε. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Cumbria της βορειοδυτικής Αγγλίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης