Δείτε το βίντεο-σοκ για τους βιασμούς στα αμερικανικά πανεπιστήμια

Δείτε το βίντεο-σοκ για τους βιασμούς στα αμερικανικά πανεπιστήμια

Μία στις πέντε γυναίκες που θα φοιτήσει σε Αμερικανικό κολέγιο θα πέσει θύμα βιασμού, αναφέρει το βίντεο

Δείτε το βίντεο-σοκ για τους βιασμούς στα αμερικανικά πανεπιστήμια
«Γροθιά στο στομάχι» είναι το μήνυμα που στέλνει ένα σποτ, το οποίο κυκλοφόρησε στο πλαίσιο μιας εκστρατείας ευαισθητοποίησης για τους βιασμούς των νεαρών γυναικών που λαμβάνουν χώρα στα αμερικανικά πανεπιστήμια.

Μέσα σε διάρκεια μόλις ενός λεπτού, το βίντεο καταφέρνει να σοκάρει τον θεατή, χρησιμοποιώντας τις επιστολές αποδοχής σε πανεπιστήμια, ένα σύμβολο ευτυχίας για τους περισσότερους νέους στην Αμερική, προκειμένου να τους προειδοποιήσει για το «σκοτεινό» μέλλον που περιμένει κάποιους από αυτούς στη νέα τους ζωή. 

Το κλιπ ξεκινά με νέες να ανοίγουν τρέμοντας τις επιστολές από τα πανεπιστήμια της επιλογής του, έτοιμες να διαβάσουν το «ναι» ή το «όχι» που πρόκειται να τους αλλάξει τη ζωή. Ενθουσιασμένες διαπιστώνουν ότι έγιναν δεκτές στις σχολές των ονείρων τους, ωστόσο, ενώ ορισμένες μελλοντικές φοιτήτριες συνεχίζουν την ανάγνωση, το περιεχόμενο των γραμμάτων γίνεται ολοένα και πιο τρομακτικό.

«Προετοιμάσου για μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής σου», γράφει το γράμμα αποδοχής μιας ξανθιάς κοπέλας. Κλαίγοντας ακόμα από χαρά, μια άλλη νεαρή διαβάζει
Κλείσιμο
«Φέτος θα χάσεις την παρθενιά σου από έναν βιαστή».

«Θα σε οδηγήσει σε ένα υπόγειο και θα σε βιάσει χτυπώντας σε.... Θα γίνεις το τρίτο θύμα του... Θα τον αποβάλλουν μόνο για μία μέρα και μετά θα σε παρατήσουν στην τύχη σου...» συνεχίζουν οι προφητικές επιστολές, ενώ οι νεαρές συνεχίζουν να πανηγυρίζουν, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι σε πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αμερικής, ο βιασμός αντιμετωπίζεται με ελαφρότητα.

Καταλήγοντας, το σποτ αναφέρει ότι μία στις πέντε γυναίκες που θα φοιτήσει σε Αμερικανικό κολέγιο θα πέσει θύμα βιασμού, μια στατιστική που πραγματικά «παγώνει το αίμα».

Δείτε παρακάτω το σοκαριστικό βίντεο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης