Τουρκία: Ο Ερντογάν παντρεύει την μικρότερη κόρη του, Σουμεγιέ

Τουρκία: Ο Ερντογάν παντρεύει την μικρότερη κόρη του, Σουμεγιέ

Η 31χρονη Σουμεγιέ Ερντογάν συνοδεύει συχνά τον Τούρκο πρόεδρο σε ταξίδια στο εξωτερικό και έχει σπουδάσει κοινωνιολογία και πολιτικές επιστήμες στις ΗΠΑ

Τουρκία: Ο Ερντογάν παντρεύει την μικρότερη κόρη του, Σουμεγιέ
Εκτός από τις πολιτικές σκοτούρες ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει να κάνει και τον γάμο της μικρότερης κόρης του, της 31χρονης Σουμεγιέ Ερντογάν. Πρώτη η τοπική εφημερίδα της Κωνσταντινούπολης Sariyer Times δημοσίευσε την χαρμόσυνη είδηση στις 7 Μαρτίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ερντογάν με την οικογένειά του επισκέφθηκε στις 5 Μαρτίου την οικογένεια του μέλλοντα γαμπρού του, Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ στην περιοχή Sariyer της Κωνσταντινούπολης στις 5 Μαρτίου.

Ο μέλλοντας γαμπρός του ισχυρού άντρα της γειτονικής χώρας είναι απόφοιτος του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης και έχει μεταπτυχιακό από το πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) στις ΗΠΑ. Ο Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ εργάζεται στο εργοστάσιο Baykar, ιδιοκτησίας του πατέρα του, το οποίο κατασκευάζει μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) και προμηθεύει τον τουρκικό στρατό καθώς και άλλες χώρες.

Κλείσιμο


Η 31χρονη Σουμεγιέ  έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία και Ιστορία στις ΗΠΑ, ενώ έχει κάνει και μεταπτυχιακό για τις «μη κυβερνητικές οργανώσεις και την ανάπτυξη», στο London School of Economics. Η μικρότερη κόρη του Ερντογάν έγινε περισσότερο γνωστή σε διεθνές επίπεδο καθώς συχνά συνοδεύει τον πατέρα της σε επίσημα ταξίδια του στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Sariyer Times ο αρραβώνας του ζευγαριού αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης