Δείτε εικόνες: Το πολύχρωμο ξενοδοχείο-όαση στη μέση της αιγυπτιακής ερήμου

Δείτε εικόνες: Το πολύχρωμο ξενοδοχείο-όαση στη μέση της αιγυπτιακής ερήμου

Τα δωμάτιά του είναι βαμμένα με έντονα χρώματα κάτι που έρχεται σε τρομερή αντίθεση με το μπεζ της γύρω περιοχής, ενώ βρίσκεται ακριβώς πάνω στις όχθες του Νείλου

Δείτε εικόνες: Το πολύχρωμο ξενοδοχείο-όαση στη μέση της αιγυπτιακής ερήμου
Τι κι αν τα παρακλάδια της αλ-Κάιντα και το ISIS χτυπούν σε κάθε ευκαιρία την Αίγυπτο; Υπάρχει ένα μέρος στο Ασουάν που φαίνεται λες και είναι βγαλμένο από παραμύθι. Το ξενοδοχείο Anakato Nubian Houses βρίσκεται στις όχθες του Νείλου και παρά το ότι το σημείο ξεχειλίζει από το μπεζ χρώμα, το συγκεκριμένο συγκρότημα αποτελεί μια όαση λόγω του απίστευτου χρωματισμού του.

Φιλοξενώντας ιερογλυφικά στους τοίχους του, ζώα και φυτά σε έντονους χρωματισμούς και βάψιμο με τρόπο που κεντρίζει το μάτι δεν προξενεί απορία το γεγονός πως αν προσπαθήσετε να κλείσετε δωμάτι μέσω του Booking ή του TripAdvisor, θα λάβετε το μήνυμα ότι όλα τα δωμάτια δεν είναι διαθέσιμα για τον επόμενο χρόνο.

Τα ιερογλυφικά και τα σχέδια προκαλούν τρομερή εντύπωση

Κλείσιμο

Τα 19 δωμάτια του ρομαντικού ξενοδοχείου προσφέρουν ηρεμία, προσπαθώντας ταυτόχρονα να αποτυπώσουν την κουλτούρα των Νουβίων, μιας φυλής που προέρχεται από την Αίγυπτο και το Σουδάν. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν τη μαγευτική θέα στο φράγμα του Ασουάν και στην ομώνυμη πόλη, κάτι που σε συνδυασμό με τα παραδοσιακά φαναράκια και τον ίδιο τον ποταμό Νείλο, σε κάνει να ξεχνάς το τι μπορεί να γίνεται στην ευρύτερη περιοχή.

Το ξενοδοχείο Anakato Nubian Houses







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης