Ινδία: Εγκατέλειψε την δουλειά του για να... βγάζει selfies!

Ινδία: Εγκατέλειψε την δουλειά του για να... βγάζει selfies!

Ένας 24χρονος Ινδός παράτησε την δουλειά του σε τοπικό νοσοκομείο, προκειμένου να έχει ελεύθερο χρόνο και να επικεντρωθεί στις selfies...

Ινδία: Εγκατέλειψε την  δουλειά του για να... βγάζει selfies!
Η τρέλα των selfies κατακτά καθημερινά όλο και περισσότερους ανθρώπους, όλων των ηλικιών, αλλά η περίπτωση του 24χρονου Ινδού, Bhanu Prakash Racha, δεν έχει προηγούμενο... Ο νεαρός άνδρας εργαζόταν ως βοηθός ερευνητής στο νοσοκομείο της πόλης Hyderabad, αλλά πρόσφατα αποφάσισε να εγκαταλείψει την δουλειά του και να επικεντρωθεί στις selfies.



Ο ίδιος δήλωσε στους Times της Ινδίας ότι το ωράριο στην εργασία του ήταν δέκα με έξι, γεγονός που δεν του επέτρεπε να εξασκηθεί στο να βγάζει selfies, αφού η επιθυμία του είναι να μπει στο βιβλίο Γκίνες και να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ των περισσότερων selfies, που μέχρι στιγμής κατέχει ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής, Patrick Peterson, ο οποίος το 2014 κατόρθωσε μέσα σε μία μόνο ώρα να βγάλει... 1.449 selfies!

Ο 24χρονος Ινδός δήλωσε ότι μέχρι σήμερα εξασκείται στις selfies, αφού στις 18 Σεπτεμβρίου έχει στόχο να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ και να τραβήξει 1.800 selfies σε εκδήλωση σε εμπορικό κέντρο στην πόλη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης