Νετανιάχου: «Ιστορικό λάθος» η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για τα πυρηνικά

Νετανιάχου: «Ιστορικό λάθος» η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για τα πυρηνικά

Το Ισραήλ θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του – σε διπλωματικό επίπεδο - για να εμποδίσει τις πυρηνικές φιλοδοξίες της Τεχεράνης, τόνισε ο ισραηλινός πρωθυπουργός

Νετανιάχου: «Ιστορικό λάθος» η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για τα πυρηνικά
«Ιστορικό λάθος για τον κόσμο» χαρακτήρισε τη συμφωνία στην οποία κατέληξε το Ιράν με τις έξι μεγάλες δυνάμεις (ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Γαλλία, Βρετανία και Γερμανία , 5+1)  για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου. 

Μάλιστα σε δηλώσεις του προς του δημοσιογράφους πριν συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Ολλανδίας Μπερ Κέντερς στην Ιερουσαλήμ, υπογράμμισε ότι το Ισραήλ θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του – σε διπλωματικό επίπεδο - για να εμποδίσει τις πυρηνικές φιλοδοξίες του Ιράν. 

«Το Ιράν πρόκειται να ακολουθήσει ένα βέβαιο μονοπάτι προς την απόκτηση πυρηνικών όπλων. Πολλοί από τους περιορισμούς που υποτίθεται ότι θα το εμπόδιζαν από το να φθάσει εκεί θα αρθούν» συμπλήρωσε ο Νετανιάχου και υποστήριξε ότι η άρση των κυρώσεων προς την Τεχεράνη θα τη διευκολύνει να επιδιώξει τον τρόμο στη Μέση Ανατολή και όχι μόνο. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης