Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο του Γκάνταλφ και του Ντάμπλντορ στο Κάνσας

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο του Γκάνταλφ και του Ντάμπλντορ στο Κάνσας

Oι δύο πλασματικοί χαρακτήρες, του οποίους υποδύονταν ταλαντούχοι ηθοποιοί, έδειχναν ευτυχισμένοι όσο ποτέ σε αυτήν την τελετή συμβολικού χαρακτήρα

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο του Γκάνταλφ και του Ντάμπλντορ στο Κάνσας
Δύο από τα πιο γνωστά ονόματα του κόσμου των μάγων ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία συμβολική τελετή στο Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Ο Γκάνταλφ ο Λευκός από τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών και ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ από το Χάρι Πότερ επέλεξαν να παντρευτούν στο πολύχρωμο Οίκο της Ισότητας, ένα πολύχρωμο κτίριο που έχει κτιστεί απέναντι από την ρατσιστική Εκκλησία Βαπτιστών του Γουέστμπορο.

Κλείσιμο
Οι δύο πλασματικοί χαρακτήρες, του οποίους υποδύονταν ταλαντούχοι ηθοποιοί, έδειχναν ευτυχισμένοι όσο ποτέ σε αυτήν την τελετή συμβολικού χαρακτήρα, την οποία εμπνεύστηκε οργάνωσε και ο ιδρυτή της οργάνωσης Planting Peace.

Η επιλογή της τοποθεσίας όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος σίγουρα δεν ήταν τυχαία. Πριν από λίγο καιρό, η J.K. Rowling, συγγραφέας του Χάρι Πότερ ανάρτησε στο Twitter ένα meme με το ερώτημα: «Τι θα γινόταν αν ο Ντάμπλντορ και ο Γκάνταλφ ήταν ζευγάρι;».

Η ρατσιστική εκκλησία του Γουέστμπορο, επηρεασμένη και από την ψήφιση υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων στην Ιρλανδία, προειδοποίησε τη συγγραφέα μέσω ενός tweet ότι, εάν οι δύο μάγοι τολμούσαν ποτέ να παντρευτούν, οι πιστοί θα αντιδρούσαν με μία διαδήλωση.

«Το μικρό και ρατσιστικό μυαλουδάκι σας δεν θα μπορούσε να αντέξει έναν τόσο υπέροχο γάμο και θα τιναζόταν στον αέρα», απάντησε τότε η Rowling, εμπνέοντας τον Aaron Jackson, ιδρυτή της  PP,  να κάνει αυτόν τον γάμο πραγματικότητα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης