Ο ταυρομάχος Σαούλ Χιμένεθ Φόρτες τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της γιορτής του Σαν Ισίντρο στη Μαδρίτη, όταν ο ταύρος που αντιμετώπιζε τον τρύπησε στο στομάχι και τον λαιμό με τα κέρατά του.
Η σοκαριστική επίθεση από το εξαγριωμένο ζώο άφησε τον Ισπανό ταυρομάχο αιμόφυρτο στο έδαφος προτού οι άνθρωποι της ασφαλείας μπουν στην αρένα και απομακρύνουν τον ταύρο.
Στη συνέχεια, ο Φόρτες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όπως δήλωσαν οι γιατροί, ο τραυματισμός του είναι σοβαρός, καθώς τα κέρατα του ζώου έγδαραν την καρωτίδα αλλά και τη σφαγίτιδα φλέβα, ωστόσο η ζωή του δεν κινδυνεύει.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ