Απαράδεκτη φάρσα τηλεοπτικού σόου σε βάρος 13χρονης που μεγαλώνει μακριά από τη μαμά της

Απαράδεκτη φάρσα τηλεοπτικού σόου σε βάρος 13χρονης που μεγαλώνει μακριά από τη μαμά της

Οι παραγωγοί της εκπομπής υποσχέθηκαν στην Autumn Allen, τη νεαρή προσκεκλημένη της εκπομπής τους, ότι θα συναντούσε στο σόου τη μητέρα της, την οποία είχε να δει περίπου εφτά χρόνια

Απαράδεκτη φάρσα τηλεοπτικού σόου σε βάρος 13χρονης που μεγαλώνει μακριά από τη μαμά της
Μία απαράδεκτη φάρσα οργάνωσε και εκτέλεσε πρόσφατα ένα δημοφιλές τηλεοπτικό σόου στην Καμπότζη, σε βάρος ενός 13χρονου κοριτσιού που μεγαλώνει χωρίς τη μητέρα του.

Το κακόγουστο αστείο ήταν μέρος της εορταστικής εκομπής του σόου Penh Chet Ort (Είτε σας αρέσει, είτε όχι) για τη Μέρα της Μητέρας, που στη Νοτιοανατολική Ασία γιορτάζεται στις 10 Μαΐου.

Οι παραγωγοί της εκπομπής υποσχέθηκαν στην Autumn Allen, τη νεαρή προσκεκλημένη της εκπομπής τους, ότι θα συναντούσε στο σόου τη μητέρα της, την οποία είχε να δει περίπου εφτά χρόνια, από τότε που μετακόμισε στην Καμπότζη με τον πατέρα της από τις ΗΠΑ.

«Πριν φύγω με κράτησε σφιχτά, με φίλησε και μου είπε ότι θα με αγαπάει για πάντα», είπε η Allen περιγράφοντας στο κοινό τη συγκινητική ιστορία του αποχαιρετισμού με τη μαμά της.

Όταν δε ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να την ξαναδεί, δακρυσμένη η μικρή απάντησε ότι αυτό θα ήταν ένα όνειρο το οποίο γίνεται πραγματικότητα.
Κλείσιμο

Στη συνέχεια όμως, οι παρουσιαστές του show κάλεσαν στην σκηνή την ''μητέρα'' της 13χρονης, που, όπως αποδείχθηκε, ήταν απλώς ένας γνωστός κωμικός της Καμπότζης ονόματι Chuop Rolin ντυμένος γυναίκα!

Παρά το γεγονός ότι είχε πέσει θύμα μίας απίστευτα σκληρής φάρσας, η μικρή προσπάθησε να κρύψει την απογοήτευσή της και να περάσει καλά κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Τη Δευτέρα, η Allen ευχαρίστησε τους φίλους της στο Facebook για την υποστήριξη που της προσέφεραν και είπε ότι δεν πιστεύει πως η εκπομπή έπραξε με δόλο.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, το κανάλι που φιλοξενεί το σόου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητούσε συγγνώμη στο νεαρό κορίτσι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης