Βρετανία: Ποιος ενδιαφέρεται να γίνει ταχυδρόμος στην Ανταρκτική;

Βρετανία: Ποιος ενδιαφέρεται να γίνει ταχυδρόμος στην Ανταρκτική;

Αν ο θόρυβος της πόλης σας έχει κουράσει, αν η μονότονη ζωή σας έγινε βαρετή, τα βρετανικά ταχυδρομεία αναζητούν υπάλληλο στο υποκατάστημά τους στην Ανταρκτική...

Βρετανία: Ποιος ενδιαφέρεται να γίνει ταχυδρόμος στην Ανταρκτική;
Μια μοναδική ευκαιρία για να αλλάξει κάποιος τη ζωή του προσφέρουν με αγγελία τα βρετανικά ταχυδρομεία που αναζητούν έναν υπάλληλο με πεντάμηνη σύμβαση για να εργαστεί στο νοτιότερο άκρο της Ανταρκτικής, στο Port Lockroy, όπου υπήρχε στο παρελθόν βρετανική επιστημονική βάση.



Κλείσιμο
«Αν αντέχετε να περπατάτε μέσα στο χιόνι κρατώντας μια κούτα με 70.000 επιστολές, αν μπορείτε να συμβιώσετε με 2.000 δύσοσμους πιγκουίνους, αν η θερμοκρασία των -15 βαθμών Κελσίου δεν είναι για σας πρόβλημα και αν συμβιβάζεστε με την ιδέα να μην κάνετε μπάνιο για ένα μήνα, λόγω έλλειψης τρεχούμενου νερού, τότε μπορείτε να κάνετε αίτηση για την πλήρωση μιας θέσης στο βρετανικό ταχυδρομείο που βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο της Ανταρκτικής», αναφέρει η σχετική αγγελία αναζήτησης υπαλλήλου που έχει δημοσιευθεί στον βρετανικό Τύπο.



Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους υποψηφίους ενδιαφερόμενους λήγει στις 27 Φεβρουαρίου.

Τώρα, για όποιον αναρωτιέται τι χρησιμότητα έχει ένα ταχυδρομείο σε μια περιοχή που κατοικείται μόνο από τους τέσσερις συνολικά υπαλλήλους του και από έναν πληθυσμό 2.000 πιγκουίνων, η απάντηση είναι εύκολη. Το βρετανικό ταχυδρομείο βρίσκεται εκεί για να μεταφέρει τις χιλιάδες επιστολές που στέλνουν ανά τον κόσμο οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων που σταματούν στην περιοχή για μια επίσκεψη.



Αν το ποσόν του μισθού είναι για σας ένα ισχυρό κίνητρο, σας πληροφορούμε ότι ο «τυχερός» που θα επιλεγεί θα λαμβάνει 1.500 ευρώ τον μήνα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης