Πωλείται η ερωτική φωλιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του λοχαγού Χιούιτ

Πωλείται η ερωτική φωλιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του λοχαγού Χιούιτ

Ένα όμορφο εξοχικό σπίτι του 17ου αιώνα στο Ντέβον, το οποίο υπήρξε για πέντε χρόνια η μυστική ερωτική φωλιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του λοχαγού του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ, πωλείται για 870.000 ευρώ

Πωλείται η ερωτική φωλιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του λοχαγού Χιούιτ
Μια όμορφη εξοχική κατοικία του 17ου αιώνα στην περιοχή Ebford του Ντέβον υπήρξε για πέντε χρόνια η μυστική ερωτική φωλιά, στην οποία η πριγκίπισσα Νταϊάνα συναντούσε τον λοχαγό του βρετανικού ιππικού,Τζέιμς Χιούιτ. Η κατοικία εκείνη την εποχή ανήκε στην μητέρα του λοχαγού, Σίρλεϊ, αλλά ο ίδιος ο Χιούιτ δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι η πριγκίπισσα είχε μείνει σε αυτό το σπίτι.

Η σημερινή ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Έμμα Νίκολς, δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mirror ότι όταν αγόρασε το σπίτι δεν γνώριζε την ιστορία του, αλλά κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την αγορά του έμαθε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μείνει σε αυτό και πρόσθεσε ότι η εξοχική κατοικία έχει αναφερθεί σε βιβλία και ταινίες, που αφορούν την ζωή της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.



Το σπίτι, που πωλείται για 870.000 ευρώ, έχει αναφέρει η συγγραφέας Άννα Πάστερνακ στο βιβλίο της «Princess in Love», στο οποίο η πριγκίπισσα το αποκαλεί «Καταφύγιο στο Ντέβον».
Κλείσιμο

Η συγγραφέας Ingrid Seward υποστηρίζει ότι η Νταϊάνα όταν βρισκόταν σε αυτό το σπίτι της άρεσε να κάνει δουλειές σαν «κοινή θνητή», φορώντας τζιν και πουλόβερ, αλλά δεν γνωρίζει κατά πόσο το ζευγάρι ήταν μόνο, αφού συχνά έμενε εκεί και η μητέρα του Χιούιτ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης