Έχει καρκίνο στο πάγκρεας ο Πούτιν;

Έχει καρκίνο στο πάγκρεας ο Πούτιν;

Η «New York Post» γράφει ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ασθένειας - «Δαγκώστε τη γλώσσα σας!», διαψεύδει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου

Έχει καρκίνο στο πάγκρεας ο Πούτιν;
Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου με το Κρεμλίνο να ξεκαθαρίζει πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», τις τελευταίες μέρες είδαν το φως δημοσιεύματα δυτικών εφημερίδων, που υποστήριζαν ότι,  ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου πάσχει από καρκίνο.  Ωστόσο, σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «TASS», που επικαλείται τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν χαίρει άκρας υγείας. 

«Οι άνθρωποι που κυκλοφορούν αυτές τις φήμες, ψεύδονται. Όλα είναι καλά με τον Ρώσο πρόεδρο», τόνισε ο Πεσκόφ και συμπλήρωσε: «Δαγκώστε τη γλώσσα σας!».
Κλείσιμο

 

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, πριν από μερικές μέρες, η «New York Post» είχε εκτενές ρεπορτάζ για τα σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζει ο Ρώσος πρόεδρος.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Πούτιν έχει καρκίνο στο πάγκρεας και, μάλιστα, είναι ασθενής τελικού σταδίου. Ο Ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με τη «New York Post» υποβλήθηκε πρόσφατα σε ειδική θεραπεία από έναν Γερμανό γιατρό που είχε γνωρίσει για πρώτη φορά πριν από χρόνια όταν ήταν πράκτορας της KGB στο Βερολίνο.

Υπενθυμίζεται ότι το 2012, φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου είχαν κυκλοφορήσει και στην πατρίδα του Πούτιν με τα ρωσικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι οι συχνές μετακινήσεις του στο εξωτερικό γίνονταν για να υποβληθεί σε θεραπεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης