Και τι δεν έκανε η Άνγκελα Μέρκελ σε επίσκεψή της σε μονάδα εθελοντών της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας. Οδήγησε «γουρούνα», φόρεσε ποδιά και έπιασε την κουτάλα να σερβίρει, ασχολήθηκε με τις μάνικες των πυροσβεστικών και έμαθε τα πάντα για τη δράση της ομάδας.
Ντυμένη με άσπρο παντελόνι και ροζ σακάκι, η εμφανώς πολύ αδυνατισμένη Γερμανίδα Καγκελάριος, μας έδειξε το άλλο της πρόσωπο, σε μια από τις σπάνιες τέτοιες δημόσιες εμφανίσεις της. Με το που έφτασε, αστειεύτηκε με τους οικοδεσπότες της, που προτίμησαν να μην ξεκινήσουν την επίσκεψη με εκατέρωθεν προσφωνήσεις. Η Μέρκελ εντυπωσιασμένη τους είπε: «Τι, δεν θα πείτε τίποτα πριν την επίσκεψη; Α, να τα πω εγώ τότε»!
Κλείσιμο
Στη συνέχεια η Άνγκελα Μέρκελ φόρεσε ποδιά
Δοκίμασε η ίδια το φαγητό, που ήταν πατατόσουπα και το βρήκε «τόσο νόστιμο όσο δείχνει», όπως είπε
Τη σέρβιρε για τους παριστάμενους
Είδε από κοντά πώς είναι η πυροσβεστική μάνικα
Γέλασε με τους πυροσβέστες
Και δεν δίστασε να μπει σε μια «γουρούνα», ένα από τα οχήματα της υπηρεσίας, αφήνοντας τους πάντες άφωνους!
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.