Χεβρώνα: Νεκρός από σφαίρες ισραηλινών 11χρονος Παλαιστίνιος
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο έφηβος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια συγκρούσεων που ξέσπασαν όταν νεαροί διαδηλωτές επιτέθηκαν
Νεκρός από τις σφαίρες ισραηλινών στρατιωτών έπεσε την Κυριακή ένας 11χρονος Παλαιστίνιος.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο έφηβος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια συγκρούσεων που ξέσπασαν όταν νεαροί διαδηλωτές επιτέθηκαν εναντίον των ισραηλινών στρατιωτών με πέτρες, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
Ωστόσο, συγγενής του θύματος, είπε ότι ο 11χρονος δολοφονήθηκε, παρότι δεν συμμετείχε στα επεισόδια που ξέσπασαν κοντά στην πόλη της Χεβρώνας.
«Ο Χαλίλ στεκόταν μακριά και σε απόσταση. Κάποια παιδιά πέταγαν πέτρες στους ισραηλινούς στρατιώτες. Ξαφνικά ο Χαλίλ κατέρρευσε και εμείς τρέξαμε προς το μέρος του», είπε χαρακτηριστικά στο πρακτορείο Reuters.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.