Β. Ιρλανδία: Κέρδισε στο λαχείο 27 εκατ. λίρες και τα μοιράζει στους συμπολίτες της!

Β. Ιρλανδία: Κέρδισε στο λαχείο 27 εκατ. λίρες και τα μοιράζει στους συμπολίτες της!

Η Margaret Loughrey από τη Βόρεια Ιρλανδία ήταν άνεργη, μέχρι που κέρδισε στο λαχείο 27 εκατ. λίρες τον περασμένο Δεκέμβριο. Τώρα, δήλωσε ότι θα κρατήσει για τον εαυτό της μόνο το ένα εκατομμύριο και το υπόλοιπο ποσό θα το «μοιράσει» στους συμπατριώτες της...

Β. Ιρλανδία: Κέρδισε στο λαχείο 27 εκατ. λίρες και τα μοιράζει στους συμπολίτες της!
Γενναιόδωρη δίχως όρια, φαίνεται ότι είναι η 48χρονη Margaret Loughrey, από την πόλη Strabane της Βορείου Ιρλανδίας, η οποία ήταν άνεργη για μεγάλο χρονικό διάστημα και ζούσε με 58 λίρες την εβδομάδα από το Ταμείο Ανεργίας! 

Όπως η ίδια δήλωσε, μια μέρα, τον περασμένη Δεκέμβριο, καθώς επέστρεφε από το «Κέντρο Εργασίας», αγόρασε ένα λαχείο και κέρδισε 27 εκατ. λίρες.

Η 48χρονη δήλωσε στην εφημερίδα «Sunday Life» ότι θα κρατήσει για τον εαυτό της μόνο το ένα εκατομμύριο λίρες και τα υπόλοιπα χρήματα θα τα χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας για τους συντοπίτες της.

Κλείσιμο
Η ίδια ανέφερε ότι έχει περάσει την μισή ενήλικη ζωή της στο Ταμείο Ανεργίας και την υπόλοιπη μισή εργαζόταν με χαμηλό ημερομίσθιο και έτσι γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τι σημαίνει να περνά κανείς δύσκολα.

Μέχρι τώρα η γυναίκα έχει δημιουργήσει εννιά επιχειρήσεις και έχει προσφέρει εργασία στους συμπατριώτες της, ενώ δηλώνει ότι έδωσε ένα εκατομμύριο λίρες για να δημιουργήσει στον τόπο της τουριστικό χωριό και να δώσει δουλειά σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους.

Η Margaret Loughrey αναφέρει: «Όλοι έχουν το δικαίωμα να εργαστούν για να ζήσουν, να υποστηρίξουν τις οικογένειές τους, να αγοράσουν το δικό τους σπίτι, να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Πρέπει να δίνονται ευκαιρίες στους ανθρώπους»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης