Newsweek: Αποκαλύπτει τον άγνωστο τρόπο ζωής του Πούτιν

Newsweek: Αποκαλύπτει τον άγνωστο τρόπο ζωής του Πούτιν

Οταν φεύγει από την Ρωσία παίρνει μαζί του μάγειρες, καθαρίστριες και σερβιτόρες - Μεταξύ άλλων, στις βαλίτσες του μεταφέρει και σεντόνια που φέρουν σφραγίδες αντι-μόλυνσης 

Newsweek: Αποκαλύπτει τον άγνωστο τρόπο ζωής του Πούτιν
Με άρθρο του το αμερικανικό περιοδικό Newsweek δίνει κάποιες πληροφορίες για την προσωπική ζωή και το ημερήσιο πρόγραμμα του ηγέτη της Ρωσίας, προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, οι οποίες δεν ήταν και τόσο γνωστές.

Ό Ben Judah πέρασε τρία χρόνια ερευνώντας τη ζωή του Πούτιν, πήρε συνεντεύξεις από ανθρώπους που είχαν συναναστραφεί τον Ρώσο πρόεδρο και τελικά έγραψε ένα βιβλίο για την ζωή του με τίτλο "Fragile Empire: How Russia Fell In and Out of Love with Vladimir Putin".

Ο Judah μίλησε με πρώην και νυν υπουργούς, τοπικούς κυβερνήτες, αξιωματούχους, συμβούλους και προσωπικούς βοηθούς του Πούτιν για να συλλέξει τα 9 πράγματα που δεν ήταν ευρέως γνωστά για τον Ρώσο πρόεδρο.

Κλείσιμο
Ο Πούτιν ξυπνάει αργά το πρωί και τρώει το πρώτο γεύμα του το μεσημέρι. Το γεύμα του περιλαμβάνει πάντα cottage cheese ενώ του αρέσουν τα αυγά από ορτύκι.

Στον Πούτιν αρέσει να σκέφτεται ενώ κολυμπάει. Πάντα πάει για κολύμπι μετά το πρωινό του και μένει ώρα, μόνος στο νερό. Φοράει γυαλιά κολύμβησης και κολυμπάει σε ελεύθερο στυλ.

Μετά το κολύμπι γυμνάζεται προτιμώντας τα βάρη στο γυμναστήριο ενώ μετά την γυμναστική του κάνει ζεστά και κρύα μπάνια εναλλάξ.

Δεν του αρέσει το ίντερνετ. Στο γραφείο του δεν έχει τηλεόραση και χρησιμοποιεί μόνο "ασφαλή" τεχνολογία για την επικοινωνία του, όπως χαρτί και σοβιετικής κατασκευής τηλέφωνα. Ο Πούτιν σπάνια χρησιμοποιεί το ίντερνετ, επειδή υποστηρίζει ότι τον μπερδεύουν οι διαφημίσεις και οι οθόνες των υπολογιστών.

Ο Πούτιν όταν φεύγει από την Ρωσία παίρνει μαζί του μάγειρες, καθαρίστριες, σερβιτόρες που τον ακολουθούν σε κάθε του ταξίδι. Όταν μένει σε κάποιο ξενοδοχείο η ομάδα των ατόμων που τον ακολουθούν αντικαθιστά τα σεντόνια με άλλα που έχουν φέρει μαζί τους, ελεγμένα και με έγκριση ασφαλείας από το Κρεμλίνο, τα οποία και φέρουν σφραγίδες αντι-μόλυνσης.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης