Ξεχάστε όσα ξέρατε για τον καφέ - Δείτε τη νέα μόδα που κάνει «θραύση»

Ξεχάστε όσα ξέρατε για τον καφέ - Δείτε τη νέα μόδα που κάνει «θραύση»

Όλη η διαδικασία γίνεται από την αρχή για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, ενώ ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να βλέπει, να ελέγχει και να επιλέγει την διαδικασία

Ξεχάστε όσα ξέρατε για τον καφέ - Δείτε τη νέα μόδα που κάνει «θραύση»
Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσει κάποιος τον καφέ του είναι να έχει φτιαχτεί ειδικά για αυτόν. Έτσι, η νέα μόδα στις ΗΠΑ είναι ο "προσωπικός" καφές, η αλλιώς ο "slow" (αργός) καφές, αφού η διαδικασία παραγωγής του ροφήματος, κρατά λίγο παραπάνω, μιας και γίνεται ειδικά για τον κάθε πελάτη.

Ο πελάτης επιλέγει την ποικιλία καφέ που θέλει να πιει, οι κόκκοι του καφέ καβουρδίζονται, τρίβονται και τοποθετούνται σε ένα ατομικό φίλτρο, στο οποίο θα προστεθεί ζεστό νερό. Η όλη διαδικασία διαρκεί 4 με 5 λεπτά, λίγο παραπάνω από το κανονικό αλλά σίγουρα βελτιώνει την ποιότητα του καφέ που πίνει ο καταναλωτής.

Κλείσιμο
Όλη η διαδικασία γίνεται από την αρχή για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, ενώ ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να βλέπει, να ελέγχει και να επιλέγει την διαδικασία.

Η τιμή του καφέ διαφέρει ανάλογα με την ποικιλία και κυμαίνεται από 3,25 έως 4,40 δολάρια, ενώ υπάρχουν και καφέδες που στοιχίζουν 5 δολάρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης