Η απίστευτη ιστορία της Βορειοκορεάτισσας «Μάτα Χάρι»

Η απίστευτη ιστορία της Βορειοκορεάτισσας «Μάτα Χάρι»

Από τα ενδότερα μυστικά δωμάτια της Βόρειας και της Νότιας Κορέας, η πρώην πράκτορας αναζητά δουλειά έστω σαν καθαρίστρια...

Η απίστευτη ιστορία της Βορειοκορεάτισσας «Μάτα Χάρι»
Μια ιστορία με σκοτεινά μυστικά, φυλακές και πολύ σεξ είναι αυτή της Won Jeong-hwa, της Βορειοκορεάτισσας μυστικής πράκτορα του καθεστώτος στην μισητή, αιώνια εχθρό Νότια Κορέα. 

Κλείσιμο



Η ιστορία που μοιάζει με σενάριο ταινίας του Hollywood ήρθε στο φως της δημοσιότητας το 2008, όταν αποκαλύφθηκε ο ρόλος της Won Jeong-hwa και ήρθαν στο φως όλες οι λεπτομέρειες της δράσης της. Η Πιονγκγιάνγκ έσπευσε να την αποκηρύξει κι έτσι η πρώην μυστική πράκτορας, αφού εξέτισε πενταετή ποινή φυλάκισης, τώρα ζει μόνη και παντέρημη με τα επιδόματα της πρόνοιας. 




Σύμφωνα με όσα ομολόγησε η ίδια όταν συνελήφθη, όσο δρούσε ως μυστική πράκτορας στη Σεούλ, χρησιμοποιούσε το σεξ για να αποσπά τα πιο απόκρυφα μυστικά του κράτους, που οι μεθυσμένοι από έρωτα αξιωματούχοι της προσέφεραν απλόχερα. Κανείς, ούτε οι διώκτες της, δεν έχουν προσδιορίσει ως σήμερα πόσες φορές συνέβη αυτό και ποια ήταν τα μυστικά του κράτους της Νότιας Κορέας που αποκαλύφθηκαν στη «Μάτα Χάρι» της Πιονγκγιάνγκ. 


Η ίδια σήμερα, αφού βγήκε από τη φυλακή όπου πλήρωσε για τις πράξεις της, αρνείται πως χρησιμοποιούσε το σεξ για την αποστολή της και πως κάτι αντίστοιχο συνέβη μόνο μία φορά. Υποστηρίζει μάλιστα πως έναν από τους κρατικούς αξιωματούχους της Σεούλ τον ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα και πως αψήφησε τις εντολές της πατρίδας της, όταν οι ανώτεροί της της ζήτησαν να προχωρήσει σε δολοφονίες Νοτιοκορεατών.

Δυστυχισμένη και μόνη, σήμερα, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το παρελθόν της και να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Η Σεούλ τη θεωρεί Βορειοκορεάτισσα, οι συμπατριώτες της και το καθεστώς του Κιμ Γιονκ Ουν δεν θέλει ούτε ν' ακούει γι' αυτήν. Η πρώην παντοδύναμη πράκτορας αναζητά πλέον δουλειά σαν καθαρίστρια, σερβιτόρα, ή ό,τι άλλο βρεθεί...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης