ΗΠΑ: Στέλνουν 275 στρατιώτες για τη φύλαξη της πρεσβείας στη Βαγδάτη
Ο πρόεδρος Ομπάμα ενημέρωσε για τις προθέσεις του το Κογκρέσο
Για την πρόθεσή του να στείλει στο Ιράκ 275 στρατιώτες προκειμένου να αναλάβουν τη φύλαξη της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη ενημέρωσε το Κογκρέσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.
Σύμφωνα με τον Ομπάμα οι δυνάμεις αυτές θα διασφαλίσουν την κατάσταση των εργαζομένων στην πρεσβεία καθως είναι έτοιμες για μάχη ενώ θα παραμείνουν στην περιοχή μέχρι να αποκατασταθεί η αίσθηση της ασφάλειας στη χώρα.
Παράλληλα αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα στείλουν άλλη μια ομάδα 100 στρατιωτών στο έδαφος γειτονικής τρίτης χώρας προκειμένου να είναι σε κατάσταση ετοιμότητας σε περίπτωση που χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση των δυνάμεων.
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι η μετακίνηση αυτή του στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ γίνεται με τη συναίνεση της ιρακινής κυβέρνησης.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς