Συγκεντρώνει το 93,4% των ψήφων - Ο μόνος αντίπαλός του, ο Χαμντίν Σαμπάχι, λαμβάνει ποσοστό 2,9%, ενώ τα άκυρα ανέρχονται σε 3,7%.
Ο πρώην αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι συγκεντρώνει το 93,4% των ψήφων σε 2.000 εκλογικά τμήματα, ανακοίνωσε σήμερα το επιτελείο της προεκλογικής του εκστρατείας.
Ο μόνος αντίπαλός του, ο Χαμντίν Σαμπάχι, λαμβάνει ποσοστό 2,9%, ενώ τα άκυρα ανέρχονται σε 3,7%.
Κλείσιμο
Προηγουμένως δικαστικές πηγές είχαν δηλώσει ότι ο Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι εξασφαλίζει το 80% των ψήφων μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στο 25% των εκλογικών τμημάτων, ότι ο Σαμπάχι λαμβάνει το 10% των ψήφων και ότι τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια είναι άκυρα.
Nωρίτερα η κρατική εφημερίδα Αλ Άχραμ έγραφε επικαλούμενη ανεπίσημα αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα της χώρας ότι ο Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι κερδίζει τις εκλογές με ποσοστό άνω του 95%.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.