Ιταλία: Ο Γκρίλο απειλεί να εξοντώσει τους ψηφοφόρους των αντιπάλων του

Ιταλία: Ο Γκρίλο απειλεί να εξοντώσει τους ψηφοφόρους των αντιπάλων του

Δε μπορούν να «καταπιούν» το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών οι πεντάστεροι του Γενοβέζου κωμικού

Ιταλία: Ο Γκρίλο απειλεί να εξοντώσει τους ψηφοφόρους των αντιπάλων του

Περίμενε ότι θα εκλεγόταν πρώτο κόμμα, ήλπιζε πως θα κατατρόπωνε με τη αντιευρωπαϊκή ρητορική του τον Ματέο Ρέντζι και είχε ετοιμάσει τις επόμενες κινήσεις του μετά το θρίαμβο.

Όμως, ο αντισυστημικός Μπέπε Γκρίλο, επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων, μετά τη χθεσινή ημέρα διαπίστωσε ότι ίσως η φούσκα του πολιτικού εγχειρήματός του αρχίζει να ξεφουσκώνει.

Κλείσιμο

Παρότι εξελέγη δεύτερο κόμμα μετά το Δημοκρατικό Κόμμα του Ιταλού πρωθυπουργού, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 21%, χάνοντας 2,5 εκατ. ψήφων και δημιουργώντας κλίμα απογοήτευσης στους κόλπους του.

Ανεπιτυχής η προσπάθεια του Γενοβέζου κωμικού να πείσει τους αντιπάλους του ότι εσκεμμένα απέτυχαν γιατί θέλουν να εστιάσουν στις «αυτοδιοικητικές εκλογές του αύριο», μάταια το hashtag #vinciamonoi (θα κερδίσουμε εμείς), μετατράπηκε σε #vinciamopoi (θα κερδίσουμε μετά)…

Την οργή τους για το αποτέλεσμα δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα στελέχη του πεντάστερου κινήματος, καθώς στο επίσημο προφίλ του M5S της Ρώμης δε φοβήθηκαν να εξαπολύσουν κριτική στους ψηφοφόρους.

«Αντί να εξοντώσουμε τους πολιτικούς, πρέπει να εξοντώσουμε αυτούς που τους ψηφίζουν! Μόνο που θα μας πάρει περισσότερο χρόνο», αναφέρει το τιτίβισμα του κινήματος στην ιταλική πρωτεύουσα που προκάλεσε σοκ στους χρήστες του Διαδικτύου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης