Ν. Κορέα: Κρεμάστηκε ο υποδιευθυντής των μαθητών του ναυαγίου!

Ν. Κορέα: Κρεμάστηκε ο υποδιευθυντής των μαθητών του ναυαγίου!

Βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο - Ήταν υποδιευθυντής του Λυκείου στο οποίο φοιτούσαν οι εκατοντάδες αγνοούμενοι μαθητές που επέβαιναν στο μοιραίο πλοίο

Ν. Κορέα: Κρεμάστηκε ο υποδιευθυντής των μαθητών του ναυαγίου!
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι καθηγητής που ήταν ανάμεσα στους διασωθέντες του κρουαζιερόπλοιου Sewol, που βυθίστηκε τη Μεγάλη Τετάρτη ανοιχτά της Νοτίου Κορέας, αυτοκτόνησε μην αντέχοντας τη φρίκη των όσων έζησε. 

Ο υποδιευθυντής του λυκείου, μαθητές του οποίου έχασαν τη ζωή τους ή αγνοούνται στο δυστύχημα του νοτιοκορεατικού φέρι, αυτοκτόνησε, αφού κρεμάστηκε έξω από ένα μεγάλο γυμναστήριο, όπου διαμένουν οι οικογένειες των θυμάτων.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως ο Κανγκ Μιν-γκιού, 52 ετών, αγνοείτο από τη Μ. Πέμπτη και φέρεται να κρεμάστηκε με τη ζώνη του από ένα δέντρο έξω από το γυμναστήριο.

Κλείσιμο
Από τους 475 επιβάτες και μέλη του πληρώματος του πλοίου, περίπου 340 ήταν μαθητές και εκπαιδευτικοί στο Λύκειο Ντανουόν της Ανσάν, μιας βιομηχανικής πόλης κοντά στη Σεούλ, που βρίσκονταν σε εκδρομή προς το νησιωτικό θέρετρο Τζετζού.

Όπως σημειώνει το Γαλλικό Πρακτορείο, ο υποδιευθυντής του σχολείου ήταν ένας από τους 179 επιζώντες του ναυαγίου που συνέβη το πρωί της Μ. Τετάρτης, ανοικτά των νότιων ακτών της Κορέας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ακτοφυλακή της Νοτίου Κορέας, οι νεκροί αυξήθηκαν στους 29, ενώ οι αγνοούμενοι είναι 273.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης