Μαλαισία: Νέο θρίλερ με το Μπόινγκ που χάθηκε στην Ανατολή και "εντοπίστηκε" στη Δύση

Μαλαισία: Νέο θρίλερ με το Μπόινγκ που χάθηκε στην Ανατολή και "εντοπίστηκε" στη Δύση

- Άρχίζουν οι έρευνες στα στενά της Μάλακα  απο αεροσκάφη και πλοία
- Μυστηριο πως το μοιραίο αεροσκάφος ταξίδευε άλλες δύο ώρες χωρίς να καταγραφεί απο τα ραντάρ
- Δεν αποκλείει την τρομοκρατική ενέργεια η CIA

Μαλαισία: Νέο θρίλερ με το Μπόινγκ που χάθηκε στην Ανατολή και "εντοπίστηκε" στη Δύση
Νέες ελπίδες γεννά η ανακοίνωση του στρατού της Μαλαισίας ότι τα ραντάρ του έχουν πιθανότατα εντοπίσει το αγνοούμενο από το πρωί του Σαββάτου αεροσκάφος με τους 239 επιβαίνοντες στα στενά της Μάλακα.

Συγκεκριμένα, ο μαλαισιανός στρατός θεωρεί ότι εντόπισε μέσω ραντάρ το ίχνος του αγνοούμενου αεροσκάφους της Malaysia Airlines στα Στενά της Μάλακα, σε μεγάλη απόσταση από το σημείο όπου είχε την τελευταία επικοινωνία με την Πολιτική Υπηρεσία Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας, κοντά στις ανατολικές ακτές της χώρας, δήλωσε στρατιωτική πηγή στο Ρόιτερς.

Τα Στενά της Μάλακα —ένας από τους πιο κομβικούς και πολυσύχναστους διαύλους της ναυσιπλοΐας στον κόσμο— βρίσκονται κατά μήκος της δυτικής ακτής της Μαλαισίας.

Κλείσιμο
Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε το Σάββατο ότι η πτήση με τους 239 επιβαίνοντες έχασε επαφή στα ανοιχτά των ανατολικών ακτών της πόλης Κότα Μπάρου της Μαλαισίας.



"Άλλαξε κατεύθυνση μετά την Κότα Μπάρου και κατέβηκε σε χαμηλότερο ύψος. Μπήκε στα Στενά της Μάλακα", είπε η πηγή στο Ρόιτερς, ο οποίος έχει ενημερωθεί για τις έρευνες.

Τα στενά της Μάλακα βρίσκονται στη νοτιοδυτική χερσόνησο της Μαλαισίας, δηλαδή το αεροσκάφος βρέθηκε περίπου 1000 μίλια από το σημείο που χάθηκε!

Αυτό από μόνο του προκαλεί ερωτήματα, καθώς αν όντως έχει εντοπιστεί το αεροσκάφος, όχι μόνο γύρισε πίσω προς Κουάλα Λουμπούρ, αλλά κατευθύνθηκε ακόμα πιο δυτικά και μάλιστα πετούσε αρκετή ώρα μετά την απώλεια του στίγματος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης