Βρετανία: Σε δημοπρασία σκελετός δεινοσαύρου μήκους 17 μέτρων!
Ανακαλύφθηκε το 2009 στο Γουαιόμινγκ των ΗΠΑ και η τιμή του αναμένεται να πιάσει τα 600 εκατομμύρια στερλίνες
Σε δημοπρασία βγαίνει σήμερα στο Λονδίνο ο σκελετός ενός δεινοσαύρου 150 εκατομμυρίων ετών ο οποίο έχει μήκος 17 μέτρα και μήκος 6 μέτρα.
Ο σκελετός ανήκει σε θηλυκό δεινόσαυρο, Diplodocus longus, ανακαλύφθηκε το 2009 στο Γουαιόμινγκ των Ηνωμένων Πολιτειών και η τιμή του αναμένεται να πιάσει τα 600 εκατομμύρια στερλίνες, λίγο περισσότερα δηλαδή από 700 εκατομμύρια ευρώ.
Κλείσιμο
Ο δεινόσαυρος ονομάστηκε Misty και η δημοπρασία θα γίνει από τον βρετανικό οίκο Summers Place, στο Δυτικό Σάσσεξ, ενώ πολλοί πιθανολογούν θα πουληθεί σε κάποιο μουσείο της Άπω ή Μέσης Ανατολής.
Πρόκειται για τον πρώτο τέτοιου μεγέθους σκελετό δεινοσαύρου που βγαίνει σε δημοπρασία στη Βρετανία.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV