Στη σύλληψη όλων σχεδόν των μεγαλοστελεχών της ΙΚΕΑ στη Γαλλία προχώρησαν οι γαλλικές Αρχές, στο πλαίσιο των ερευνών για κατασκοπεία εις βάρος υπαλλήλων και πελατών με τη χρήση των αρχείων της κρατικής Ασφάλειας που κρατά εδώ και ένα χρόνο.
Για την υπόθεση ανακρίνονται ο Διευθύνων σύμβουλος Στέφαν Βανοβερμπέκε, ο οικονομικός διευθυντής Ντάριους Ρίσερτ και ο πρώην επικεφαλής της θυγατρικής, Ζαν Λουί Μπαιγιό.
Συνολικά ελέγχονται δέκα στελέχη της ΙΚΕΑ αλλά και τέσσερις αστυνομικοί
Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα οι αστυνομικοί λάμβαναν 80 ευρώ για κάθε φάκελο που παρέδιδαν από το σύστημα αρχείων STIC της γαλλικής αστυνομίας με όλα τα προσωπικά δεδομένα των Γάλλων πολιτών.
Η ΙΚΕΑ France ενδιαφερόταν πρώτα απ' όλα για τους εργαζόμενους τους, κυρίως μέλη συνδικαλιστικών ενώσεων. Διαβάστε περισσότερα στο
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.