Αγγλία: Σκύλος κατασπάραξε 4χρονο κοριτσάκι!

Αγγλία: Σκύλος κατασπάραξε 4χρονο κοριτσάκι!

Μόνο λίγους μήνες είχαν στην κατοχή τους το τετράποδο -  Η μητέρα με αίματα στα χέρια έτρεχε και ούρλιαζε από τον πανικό

Αγγλία: Σκύλος κατασπάραξε 4χρονο κοριτσάκι!
Υπεράνθρωπες ήταν οι προσπάθειες των γονιών να σώσουν την 4χρονη κορούλα τους από τα πεινασμένα δόντια ενός σκύλου, που είχαν για κατοικίδιό τους τους τελευταίους μήνες. 

Η Lexi Branson ξεψύχησε σε νοσοκομείο της Αγγλίας, εκεί όπου μεταφέρθηκε, έπειτα από την άγρια επίθεση του σκύλου. Η οικογένεια ζει στην περιοχή Leicestershire στην κεντρική Αγγλία.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η 30χρονη μητέρα της άτυχης μικρής μαχαίρωσε το σκυλί τύπου Pitbull, προκειμένου να την απελευθερώσει, ωστόσο δεν κατάφερε να σώσει την Lexi. Η αστυνομία, από την πλευρά της, «διαψεύδει» όσα υποστηρίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες ότι το σκυλί ήταν τύπου Pitbull, αναφέροντας σε ανακοίνωσή τους ότι το κατοικίδιο δεν συγκαταλέγεται στην κατηγορία των «επικίνδυνων» σκυλιών.

«Η μητέρα ήταν τρομοκρατημένη, σε κατάσταση πανικού και τα χέρια της ήταν μέσα στο αίμα», φέρεται να δηλώνει ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.  



Στη φωτογραφία η 4χρονη ποζάρει δίπλα σε ένα άλλο «επικίνδυνο» σκυλί














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης