Μπραχίμι: «Δεν γίνεται ''Γενεύη 2'' χωρίς την συριακή αντιπολίτευση»
Ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ προειδοποιεί ότι η παρουσία της αντιπολίτευσης είναι απαραίτητη και σημαντική
Προειδοποίηση ότι η ειρηνευτική διάσκεψη για τη Συρία «Γενεύη 2» δεν θα πραγματοποιηθεί αν η αντιπολίτευση μποϊκοτάρει τις συνομιλίες απηύθυνε ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ και του Αραβικού Συνδέσμου για τη Συρία Λαχντάρ Μπραχίμι.
Η παρουσία της αντιπολίτευσης είναι απαραίτητη και σημαντική, δήλωσε ο κ. Μπραχίμι από τη Δαμασκό κατά την ολοκλήρωση της πενθήμερης επίσκεψής του.
Η Συριακή Εθνική Συμμαχία αναμένεται να συναντηθεί στην Τουρκία στις 9 Νοεμβρίου προκειμένου να λάβει οριστική απόφαση σχετικά με τη συμμετοχή της στη «Γενεύη 2».
Ωστόσο, το Εθνικό Συμβούλιο, ο μεγαλύτερος σχηματισμός της αντιπολίτευσης, απείλησε να εγκαταλείψει τη Συμμαχία αν αυτή αποφασίσει να συμμετάσχει.
Κλείσιμο
Ο κ. Μπραχίμι δήλωσε ότι ελπίζει η διάσκεψη να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.