Μακελειό λίγο πριν το γαμήλιο γλέντι με 18 νεκρούς στο Αφγανιστάν
Από την έκρηξη τραυματίσθηκαν και πέντε γυναίκες
Τουλάχιστον 18 άνθρωποι, οι οποίοι μετέβαιναν σε γαμήλιο γλέντι, σκοτώθηκαν σήμερα στην επαρχία Γκάζνι του κεντρικού Αφγανιστάν από την έκρηξη βόμβας κατά τη διέλευση του μικρού λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.
Από την έκρηξη τραυματίσθηκαν πέντε γυναίκες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, νεκροί είναι 14 γυναίκες, τρεις άνδρες και ένα παιδί.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού