Κίνα: Χρειάζεται να πουλήσεις το νεφρό σου για το «φτηνό» iPhone

Κίνα: Χρειάζεται να πουλήσεις το νεφρό σου για το «φτηνό» iPhone

160.000 Κινέζοι που συμμετείχαν σε διαδικτυακή δημοσκόπηση τόνισαν ότι το iPhone 5C παραμένει «πολύ ακριβό»

Britney, πιο χάλια δεν γίνεται (;)
Κίνα: Χρειάζεται να πουλήσεις το νεφρό σου για το «φτηνό» iPhone
Με απογοήτευση, και όχι ενθουσιασμό, για την ιδιαίτερα υψηλή, όπως τη χαρακτηρίζουν, τιμή στην οποία θα πωλείται, υποδέχτηκαν οι Κινέζοι καταναλωτές την παρουσίαση του «φτηνού» μοντέλου iPhone της Apple.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε διαδικτυακή δημοσκόπηση που έγινε στη δημοφιλή ιστοσελίδα Sina.com, το 86% ανέφερε ότι το iPhone 5C -που η τιμή του σε δολάρια ΗΠΑ είναι λίγο κάτω από τα 730 δολάρια- είναι «πολύ ακριβό».

Το iPhone 5C θα κυκλοφορήσει στην κινεζική αγορά την επόμενη εβδομάδα στην τιμή των 728 δολαρίων (4.488 γιούαν), δηλαδή μόλις 800 γιούαν λιγότερα από το άλλο νέο μοντέλο iPhone, το 5S.

Κλείσιμο
«Για πολλούς κινέζους χρήστες που ανέμεναν ένα iPhone σε τιμή μικρότερη των 3.000 γιούαν, η τιμή είναι πολύ απογοητευτική», έγραψε η εφημερίδα Ημερησία της Κίνας.

«Χρειάζεται ακόμα να πουλήσεις το νεφρό σου για να αγοράσεις την 'φθηνότερη έκδοση' iPhone», σχολίασε η IT Times, σχολιάζοντας δηκτικά ένα επεισόδιο που είχαν καταγράψει δημοσιεύματα τον περασμένο χρόνο: ένας 17χρονος κινέζος μαθητής είχε πουλήσει το ένα του νεφρό για να αγοράσει ένα iPad και ένα iPhone.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης